Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο Erdogan για την ανταλλαγή (8 με 2) και οι γελοιότητες Καμμένου

erdogan
Οι δηλώσεις Erdogan, με τις οποίες ζητάει ευθέως την ανταλλαγή των 8 Τούρκων αξιωματικών με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, ενισχύουν τις υποψίες ότι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί έτυχαν θύματα σχεδιασμένης απαγωγής από την τουρκική πλευρά.

Οι πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις Erdogan περί «ανταλλαγής» των στρατιωτικών γυρίζουν, δυστυχώς, το ρολόι της ιστορίας αιώνες πίσω, μοιάζουν με πρακτικές μαφίας, ενώ μετατρέπουν τα κράτη σε άγριες συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Το τραγικό είναι ότι ο Πάνος Καμμένος παίρνοντας αφορμή από τα περί ανταλλαγής του Erdogan, έρχεται να δηλώσει ότι επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις του για την ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών.
Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν χάσει τα μυαλά τους και κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Διότι εάν οι Έλληνες στρατιωτικοί απήχθησαν και κρατούνται όμηροι στις φυλακές της Αδριανούπολης, κάποιοι στην Αθήνα θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παραιτηθούν, πρώτα απ’ όλα ο Πάνος Καμμένος, αντί να «αυτοεπιβεβαιώνονται» για την αποτυχία τους και την αγωνία που βιώνει το στράτευμα και ο ελληνικός λαός και κυρίως οι 2 στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους.
Κ.Τ

http://www.iskra.gr/%CE%BF-erdogan-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-8-%CE%BC%CE%B5-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%8C/

1 σχόλιο:

  1. Μαθαίνουμαι Ελληνικά (για Ολους)!

    Οι δύο Αξιωματικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ!!!

    ΟΙ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ (σε Ακύρηχτο Πόλεμο)!

    ΔΙΟΤΙ:

    ΌΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (που Έχουν μάλιστα και πλήρες Στρατιωτικό Εξοπλισμό) ... ΛΕΓΕΤΑΙ: ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ!!!

    Και ύστερα Τους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΩΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!



    Σημ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" και Είναι Τζάμπα!
    Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ... ΧΑΜΜΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή