Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Συνέδριο ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Όχι» ΔΑΣ-ΟΤΑ στο γεύμα του Δήμου Ιωαννίνων



Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΑΣ-ΟΤΑ κατά της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων, αρνούμενη να παραστεί στο γεύμα που παραθέτει η δημοτική αρχή της πόλης στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
«Πρόκειται για τη Δημοτική Αρχή που αρνήθηκε να αποδεχθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συμβασιούχοι  μετά τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ, την ίδια ώρα που προσέλαβε νέα στρατιά ανέργων με 2μηνες συμβάσεις. Οι 43 προσλήψεις μονίμου προσωπικού στα Ιωάννινα, δεν αθωώνουν την πολιτική ευθύνη που φέρει η δημοτική αρχή γιατί ήταν αποτέλεσμα του αγώνα των ίδιων των εργαζομένων . Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε…», αναφέρει η ΔΑΣ-ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της η οποία ολόκληρη έχει ως εξής:

«Η ΔΑΣ ΟΤΑ, έδωσε και θα συνεχίζει να δίνει αγώνες για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Έδωσε όλες της τις δυνάμεις της για να στηθούν επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο, να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι σε αγωνιστική κατεύθυνση. Ακόμα και μετά την προκήρυξη της 3Κ και των 8.166 θέσεων συνέχισε και θα συνεχίσει τον αγώνα για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου.
Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στο Γενικό Συμβούλιο με τη ΔΑΣ ΟΤΑ, δείχνοντας συνέπεια λόγων και έργων δεν μπορούν να συμμετέχουν στο γεύμα που παραθέτει ο Δήμος Ιωαννιτών στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για τη Δημοτική Αρχή που αρνήθηκε να αποδεχθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συμβασιούχοι  μετά τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ, την ίδια ώρα που προσέλαβε νέα στρατιά ανέργων με 2μηνες συμβάσεις. Οι 43 προσλήψεις μονίμου προσωπικού στα Ιωάννινα, δεν αθωώνουν την πολιτική ευθύνη που φέρει η δημοτική αρχή γιατί ήταν αποτέλεσμα του αγώνα των ίδιων των εργαζομένων .
Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε…»
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/synedrio-poe-ota-ochi-das-ota-sto-gevma-tou-dimou-ioanninon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου