Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΣΟΚ με υπάλληλο Καθαριότητας στο Δήμο Σικυωνίων -Τον χτύπησε αυτοκίνητο




Πριν λίγες μέρες  συνέβη τροχαίο ατύχημα στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών σε βάρος εργαζόμενου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Σικυωνίων, κατά την ώρα της εργασίας του!
Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr οδηγός διερχόμενου αυτοκίνητου παρέσυρε και τραυμάτισε τον  υπάλληλο που εκτελούσε την εργασία του στην άκρη του δρόμου.
Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

«Πρόσφατα, την 28-3-2018 πρωινές ώρες, συνέβη τροχαίο ατύχημα σωματικών βλαβών, στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών,  έναντι του σταθμού ΚΤΕΛ, σε βάρος εργαζόμενου υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Σικυωνίων, κατά την ώρα της εργασίας του.
Συγκεκριμένα οδηγός διερχόμενου αυτοκίνητου παρέσυρε και τραυμάτισε τον  προαναφερόμενο υπάλληλο που εκτελούσε την εργασία του στην άκρη του δρόμου.
Ακολούθησε ενημέρωση και  επέμβαση της Αστυνομίας από τον ίδιο και μεταφορά του εργαζόμενου στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, ακολούθως στο Νοσοκομείο Κορίνθου, για να προσφερθούν οι υπηρεσίες περίθαλψης.
Μέχρι σήμερα δεν έγινε και δεν είδαμε καμία ενέργεια και ανακοίνωση του αρμοδίου Τμήματος του Δήμου Σικυωνίων, για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, που έχει σχέση με την υγεία των εργαζομένων.
Στην προκειμένη περίπτωση σε ποιες ενέργειες προέβη ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη προστασία και περίθαλψη του υπαλλήλου που τραυματίστηκε.
Να υπογραμμίσω ότι πέρα από τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν για τον ίδιο τον εργαζόμενο, σε μια τέτοια περίπτωση, το θέμα αφορά όλη την οικογένειά του, την σύζυγο και τα παιδιά του, σε μια εποχή που κυριολεκτικά η κάθε οικογένεια παλεύει να σταθεί στα πόδια της.
Αναμένουμε απαντήσεις από τη Δημοτική αρχή και θα επανέλθουμε…».
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/sok-ypallilo-kathariotitas-sto-dimo-sikyonion-ton-chtypise-aftokinito/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου