Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ο...ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΛΑΓΟΣ:





Κατά τα λοιπά,ο Ιβάν (όχι ο τρομερός) Σαββίδης είναι ο...σοβαρός επενδυτής που σκοπεύει να βοηθήσει τη χώρα να αναπτυχθεί,έτσι?Γι αυτό και του χαρίσατε το πρόστιμο "αριστεράντζες" μας.

Από το ρεπορτάζ:"H Japan Tobacco Inc. (JT) ανακοινώνει σήμερα ότι, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, ο Όμιλος Εταιρειών JT συμφώνησε στην εξαγορά των εταιρειών Donskoy Tabak (DT), με σκοπό την ενίσχυση της πρώτης θέσης της εταιρείας στη Ρωσία, την τρίτη μεγαλύτερη αγορά προϊόντων καπνού στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο Όμιλος JT θα αποκτήσει και τα πλειοψηφικά μερίδια της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ)".

Καταλάβατε τώρα τι παίζει?

Λαγός είναι ο Ιβάν και τον ξέρει το ρόλο του άριστα (θα...θήτευσε φαίνεται δίπλα στον πρώτο διδάξαντα,Βγενόπουλο).Πήρε κοψοχρονιά ότι επιχειρήσεις μπορούσε να πάρει,τις απάλλαξε από διάφορα χρέη του παρελθόντος (χρησιμοποιώντας και τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του) και...ξεκίνησε τώρα να πουλάει στους πραγματικούς ενδιαφερόμενους!

Γιατί,για σκεφτείτε να ερχόταν οι γιαπωνέζοι απευθείας και να ζητούσαν τη ΣΕΚΑΠ. Δεν θα εκτοξευόταν η τιμή πώλησης μόνο στο άκουσμα του ονόματος της? Μπήκε λοιπόν ο Ιβάν μπροστά,πήρε τη ΣΕΚΑΠ κοψοχρονιά και την παραδίδει τώρα στους Ιάπωνες. Μην απορήσετε σε λίγο καιρό αν πουλήσει τη "Σουρωτή" στους Γάλλους και τον ΟΛΘ στους Γερμανούς ή τους Κινέζους (όχι,τον ΠΑΟΚ θα τον κρατήσει...μέχρι να τα πουλήσει όλα και τότε θα τον πουλήσει κι αυτόν)!

Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα της ανάπτυξης!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/03/blog-post_150.html#ixzz59w04HcMA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου