Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Λευτεριά στην Ηριάννα και τον Περικλή - Καμπάνια αλληλεγγύης εν όψη της εκδίκασης της υπόθεσης τους στις 21 Μάρτη

Η «αντικειμενική» και «αδέσμευτη», «δικαιοσύνη» τους, ενώ έχει την «ευαισθησία» να μην προφυλακίζει τύπους σαν τα εφτά άτομα που συμμετείχαν στην ναζιστική οργάνωση  Combat 18, προχωρώντας επίσης σε μεθόδευση να υπάρξει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση τους, εξακολουθεί να κρατάει φυλακισμένα  δυο νέα παιδιά   εξ’ αιτίας μιας καραμπινάτης αστυνομικοδικαστικής σκευωρίες.

Αυτή την στιγμή και εν ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής της Ηριάννας και του Περικλή στις 21 Μάρτη 2018 στο Εφετείο Αθηνών, υπάρχει μια καμπάνια αλληλεγγύης, στους δυο νεολαίους που προσπαθούν στην δικαστική έδρα να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Το σχετικό κείμενο που μέχρι τώρα συνυπογράφουν 256 πανεπιστημιακοί, συνδικαλιστές, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι, - η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται– τονίζεται:

Στις 21 Μαρτίου 2018 εκδικάζεται στο Εφετείο Αθηνών η υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, που βρίσκονται στην φυλακή μετά την καταδίκη τους τον Ιούνη του 2017, με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις του τρομονόμου.

H Ηριάννα και ο Περικλής χρησιμοποιήθηκαν από την Αντιτρομοκρατική ως άλλοθι για την παραγωγή «αντιτρομοκρατικού έργου», αλλά και την εφαρμογή εκδικητικής καταστολής σε όσους η ίδια υπηρεσία έχει καταχωρήσει στις τάξεις του «εσωτερικού εχθρού».
Η σύλληψή τους έγινε την εποχή του δόγματος «νόμος και τάξη» της  κυβέρνησης Σαμαρά και το κατηγορητήριο τους περιλάμβανε όλα τα βασικά συστατικά των τρομοϋποθέσεων: επικοινωνιακά show, δείγματα DNA, σκιαγράφηση ενός αόριστα «ύποπτου» κοινωνικού περιβάλλοντος. Η καταδίκη τους ήρθε, ενάντια στην κοινή λογική. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/03/21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου