Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

(Η "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη επί ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρεί όλους όσοι οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Σε άλλες περιπτώσεις οι ίδιοι οι εξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ τους πετσοκόβουν! Το μήνυμα είναι απλό: Η αντίσταση σε όλους τους Μερκελιστές τιμωρείται)! Αναβλήθηκε η δίκη των καθαριστριών για τις 18 Δεκεμβρίου

Αστυνομικοί των ΜΑΤ κατά καθαριστριών



Βρέθηκαν κατηγορούμενες για τα πρωτόφαντα πράγματα που έγιναν το 2014. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για 18 παραβάσεις άρθρων του Ποινικού Κώδικα. Η σημερινή δίκη που ήταν προγραμματισμένη στην Ευελπίδων, αναβλήθηκε για τις 18 Δεκεμβρίου 2018.

Oι γυναίκες, που έγιναν σύμβολα αντίστασης και αξιοπρέπειας, στις 10 Ιουλίου εκείνου του σκοτεινού καλοκαιριού -λίγες μέρες πριν από τη μεγαλειώδη συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου- είχαν μαζευτεί για πολλοστή φορά έξω από το υπουργείο.
Τότε, όπως... συνηθιζόταν εκείνη την εποχή, δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ. Στη συνέχεια, όπως πολλάκις είδαμε να γίνεται εκείνα τα χρόνια, βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν ένα βαρύ κατηγορητήριο, όπου ανάμεσα στα άλλα τις βάζει στη θέση του επιτιθέμενου στις δυνάμεις καταστολής.
https://www.efsyn.gr/arthro/anavlithike-i-diki-ton-katharistrion-gia-tis-18-dekemvrioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου