Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

(Μόνο οι Έλληνες παραμένουν ιδανικοί και μοιραίοι αιχμάλωτοι στα κλουβιά των διεθνών τοκογλύφων! Τι λέει η επιστημονική κοινότητα)! Αλητεία: Αγελάδα δραπέτευσε από φάρμα για να ζήσει σαν βίσονας



Μια οικόσιτη αγελάδα εξέπληξε την επιστημονική κοινότητα όταν αποφάσισε να δραπετεύσει από τη φάρμα στην Πολωνία, όπου ζούσε, και να ζήσει με ένα κοπάδι άγριους βίσονες.
Η θαρραλέα αγελάδα ζει πλέον στο πρωτόγονο δάσος Bialowieza μαζί με τους καινούργιους της φίλους. 50 περίπου βίσονες και απολαμβάνει την ελευθερία της.

Ο ορνιθολόγος, Adam Zbyryt παρατήρησε για πρώτη φορά την αγελάδα τον περασμένο Νοέμβριο και πριν από λίγες μέρες ήταν η σειρά του βιολόγου, Rafal Kowalczyk να τη δει και αυτός, λέγοντας μάλιστα ότι μοιάζει να είναι καλά στην υγεία της και απόλυτα εγκληματισμένη με το κοπάδι.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουν μια αγελάδα να ακολουθεί ένα κοπάδι βίσονες και όπως υποστηρίζουν πιθανότατα οι βίσονες την έσωσαν από κάποια αγέλη λύκων κατά τη διάρκεια του χειμώνα. 
(Με πληροφορίες από TVN24, φωτογραφία: Rafal Kowalczyk via AP)
http://news247.gr/eidiseis/viral/alhteia-agelada-drapeteyse-apo-farma-gia-na-zhsei-san-visonas.5048367.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου