Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ο «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ» Π. ΚΑΜΜΕΝΟ…

Ντόμπρα και σταράτα τα είπε, για μιαν ακόμη φορά, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, τον κάλεσε «να μην ξαναπιάσει στο στόμα τον Πάνο Καμμένο, είναι αρχηγός κόμματος και υπουργός Άμυνας», συμπληρώνοντας πως, οι ΑΝΕΛ δεν ασκούν κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, είπε ότι «δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Πού θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Από σεβασμό και μόνο θα έπρεπε να κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να λένε «εγώ χωρίς τον Πάνο Καμμένο πού θα ήμουν;»». Που θα ήταν; Σε κανένα μπαλαούρο θα ήταν.

Δεν χαρίστηκε, όμως, ούτε σε εκείνη την λινάτσα τον ευρωβουλευτή του Συριζα και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Παπαδημούλη, με εκείνο το αριστερό ψευτομουστάκι, του οποίου δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα τα ρουφιανιλίκια καταλογίζοντάς του «πολιτικό χαφιεδισμό», κατηγορώντας τον ότι «έβγαλε φωτογραφίες τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές και τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο και τις έστειλε με e-mail στους Ευρωπαίους».
Έτσι, όμως, είναι η πολιτική. Γεμάτοι πίκρες για τους εθνικόφρονες των ΑΝΕΛ, που έσφιξαν την καρδιά τους και έκαναν «χωριό» με τα «παλιοκομμούνια», που όμως, είναι αχάριστα, όπως πάντα, και έτοιμα να σε στείλουν στα γκουλάγκ, αντί να κοιτάνε τον καθρέπτη και με σεβασμό να κάνουν τεμενάδες στον Πάνο τον Καμμένο.
Φτού σας, αχάριστοι. Αλλά μην χαίρεστε, ο λεβέντης δεν λυγάει, δεν προσκυνάει, δεν κατουράει τις ήδη κατουρημένες ποδιές, μόνο όλους τους εχθρούς χαλάει…
Λ

https://anarchypress.wordpress.com/2018/01/29/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%87%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου