Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Απάντηση στο TVXs

tvxs
Πληροφορήθηκα την νέα – φανερά πιο κόσμια αν και εξίσου παραπειστική – ανάρτηση του TVXs(http://tvxs.gr/news/ellada/telika-kyrie-mpogiopoyle-itan-eksodiko?utm_source=FacebookE&utm_campaign=userBaseE&utm_medium=246290).

Απαντώ: Έχω την ευθύνη για ό,τι λέω και ό,τι γράφω. Και τούτο διότι ό,τι λέω και γράφω το κάνω με ευθύνη. Τη δική τους ευθύνη επωμίζονται και όσοι επιλέγουν να αντιπαρατεθούν μαζί μου όχι με ουσία (ευπρόσδεκτη), αλλά με εξυπνακισμούς. Με Δαρείου «υπεροψίαν και μέθην». Και με εφόδιο τα όσα οι ίδιοι καταλαβαίνουν – για το οποίο δεν ευθύνομαι.
Δεν ευθύνομαι αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει «έκθεση κατάσχεσης». Δεν ευθύνομαι όταν (κάνει ότι;) δεν καταλαβαίνει την διαδικασία με την οποία ένα σπίτι οδηγείται με αυτό τον τρόπο στον πλειστηριασμό. Δεν ευθύνομαι για τους εστέτ που για να πουλήσουν «ψυχραιμία» βαφτίζουν «υστερία» την αλήθεια. Δεν ευθύνομαι που ακτινοβολούν «επιβεβαίωση» όταν διαπράττουν το ασύγγνωστο «λάθος» να μετέρχονται ανάξιες  δοκησισοφίες για να βαφτίσουν τις κατασχέσεις – πλειστηριασμούς κατοικιών σαν… τυπικά «εξώδικα».
Και κυρίως: Δεν ευθύνομαι όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι τούτη την ώρα, όποιος σέβεται τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του, δίνει τη μάχη για πλήρη, απόλυτη, χωρίς όρους και προϋποθέσεις  προστασία δια νόμου της κατοικίας του λαού, και όχι τη μάχη των ευφημισμών και του εξωραϊσμού της πολιτικής της (εκάστοτε) κυβέρνησης.
Ακόμα και τότε, όμως, ευθύνομαι να προσπαθήσω ξανά για να καταλάβει. Η’ για να πάψει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Γι’ αυτό σας παραπέμπω και πάλι στο άρθρο μου. Δημοσιεύστε το (ευκτική)! Περιέχει όλες τις απαντήσεις για όσους δεν (;)  καταλαβαίνουν: http://www.imerodromos.gr/pros-kyvernwntes-korakia-ke-tivexesious-klakadorous-tou-nikou-bogiopoulou/
*Πηγή: imerodromos.gr
http://www.iskra.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-tvxs/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου