Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Διαμαρτυρία φοιτητών σε εκδήλωση για τη Φιλοσοφική – «Ανεπιθύμητος» ο Γαβρόγλου

φοιτητών

Οι φοιτητές, που μπήκαν στο κτήριο του Καποδιστριακού, σήκωσαν πανό, το οποίο έγραφε «ανεπιθύμητος ο υπουργός» – Τα «άκουσε» ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρύτανης, Θόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος αποχώρησε.

Παρέμβαση στην εκδήλωση της Φιλοσοφικής σχολή Αθηνών για τα 180 χρόνια λειτουργίας της πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών στο κτίριο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνων.
Οι φοιτητές σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε «ανεπιθύμητος ο υπουργός και οι πολιτικές – κάτω ο νόμος Γαβρόγλου και η Κυβέρνηση -Το πτυχίο μόνη προϋπόθεση για μόνιμη αξιοπρεπή εργασία Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση και παροχές για όλους -ΦΣ Αθήνας».
Ζήτησαν να φύγει ο Θόδωρος Φορτσάκης και εκείνος αφού κάτι τους είπε αποχώρησε, ενώ ο υπουργός, που ήταν κεντρικός ομιλητής, δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση, για να εκφωνήσει την ομιλία του.

http://www.iskra.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου