Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ιδιώνυμο ΣΥΡΙΖΑΥΓΟΥΛΩΝ εναντίον όποιου παλεύει για την προστασία της λαϊκής κατοικίας


Ιδιωνυμο αδικημα ειχαμε να δουμε νομιζω απο τις κουκουλες της ΝΔ, προ αλησμόνητων ετών.


Παράλληλα οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων και ξεπερνοντας τους, πετυχαίνουν άριστα επιτευγαματα για τον ΣΕΒ και γενικότερα την αστική τάξη, εγχώρια και διεθνή: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε να είναι το "Α ρε Παπαδόπουλε που χρειαζόμασταν"... - αχ που είσαι μιχαλολιάκο... συντροφε του αλέξη.
Τα συριζοκοράκια κατέθεσαν  σχετική ντροπολογία,  επωνομαζόμενη "ντροπολογία Κοντομνί" - απο το όνομα του Ζακύνθιου υπουργού μαλαγάνας,  στο νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής και άλλες διατάξεις»!!! -  όπου  προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης. 
Με την ίδια τροπολογία τιμωρείται με τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ποινές (φυλάκιση 3 ή 6 μηνών κατ΄ελάχιστο όριο, κατά περίπτωση), όποιος εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας η διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή αυτών.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, οι ρυθμίσεις αυτές υπαγορεύονται από λόγους υπέρτερου δημοσιονομικού και δημοσίου συμφέροντος!!! που αποσκοπούν αφενός στη στήριξη και προστασία της εθνικής οικονομίας... μέσω της ακώλυτης διενέργειας των πλειστηριασμών ως μέσον ενίσχυσης της ρευστότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος!!! και αποφυγής ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, & αφετέρου στην εξασφάλιση της έννομης προστασίας των συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς ως υπάλληλοι αυτών!!!
Έτσι, οι «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» - συριζοξεφτίλες - έγιναν και επίσημα διώκτες των αγώνων κατά των πλειστηριασμών
Έτσι, οι «ευαίσθητοι» στην κοινωνική δικαιοσύνη «αριστεροί του κώλου» υπουργοί θέλουν να βοηθήσουν αυτούς που ίδιοι ονόμαζαν «αρπακτικά» ή «κοράκια» της αγοράς. 
Αυτή είναι η «ελευθερία των αγορών», που με την γλώσσα τους βουτηγμένη στην φορμόλη και με πιθηκίστικη παπαγαλία, υμνούν οι σύγχρονοι συνεχιστές του Μίλτον Φρίντμαν, Τσίπρας- Κοντομνής- Τσακαλώτος –Σταθάκης κ.α.
Έτσι, με τα μέτρα που ανακοίνωσαν τα «συριζοκοράκια» θα μπορούν πιο εύκολα να ολοκληρώσουν το «έργο» τους , όταν το «έργο» δεν ολοκληρώνεται με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. 
 Αξίζει να σημειώσουμε πως δύο μέρες πριν την ανακοίνωση των υπουργών ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup,  όταν ρωτήθηκε για τους πλειστηριασμούς είπε πως το ζήτημα τέθηκε και πως η ελληνική "αριστερή" κυβέρνηση δεσμεύτηκε να αναλάβει δράση. 
Το ΚΚΕ ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει ονομαστική  ψηφοφορία για το νέο ιδιώνυμο, δηλαδή ειδικό αδίκημα όσων αντιδρούν στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας, ώστε να «διενεργούνται απρόσκοπτα οι πλειστηριασμοί» γιατί αυτό απαιτεί το «δημόσιο συμφέρον».
Διάφορα ποντίκια αγχώθηκαν... Τώρα θα σας δω…αρπακτικά συριζοξεφτίλες, κοράκια, συριζοχρυσαύγουλα...
Χωρίς ονομαστική ψηφοφορία δε θα είχαν πρόβλημα... Δε θα χαλούσε η εικόνα τους τόσο...  Όταν θα αναγγείλουν ένα- ένα τα ονοματάκια τους όμως… θα τολμησουν τα συριζαυγουλα να κυκλοφορουν χωρις την προστασία φρουράς...
Τελικά ποιος είναι με τον Κούλη συριζαύγουλα;
Γκεμπελίσκοι του κώλου...
Είναι ακόμη μια άλλη πρόκληση η οποία και αυτή θα πάρει την ανάλογη απάντηση από το οργανωμένο εργατικό κίνημα.
Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει πάτο. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης των εργαζομένων στο Σύνταγμα, άνδρες των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να εμποδίσουν τη διέλευση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και της συνοδείας του, καθώς και βουλευτών του ΚΚΕ στη βουλή.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://tasosnastos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_28.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου