Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Γνωρίζουν τους χρυσαυγίτες που χτύπησαν τις δύο γυναίκες

Γνωρίζουν τους χρυσαυγίτες που χτύπησαν τις δύο γυναίκες

Για την επίθεση την οποία δέχτηκε σε τρόλεϊ αυτή και άλλη μια επιβάτης μίλησε η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη. Η δικηγόρος επεσήμανε πως δεν αναγνώρισε κανέναν από αυτούς που προσήγαγαν οι αρχές και ξεκαθάρισε πως είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των δραστών αλλά αυτοί δεν βρίσκονται μεταξύ των προσαχθέντων. Όπως μάλιστα τόνισε η αστυνομία είδε το τι ακριβώς συνέβη αλλά δεν παρενέβη. 


«Στην ομάδα χρυσαυγιτών που πραγματοποίησαν την επίθεση ήταν ο Σωτήρης Δεβελέκος ο οποιός είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής» τόνισε η κα Κουνιάκη και σημείωσε πως θα πρέπει σε βάρος του δίωξη. 


Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης. Χρυσαυγίτες είχαν μεταβεί στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη της οργάνωσης, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια για εκδήλωση που πραγματοποιούν στο Ηράκλειο. Κάποια στιγμή, ένα τρόλεϊ πέρασε μπροστά από το χώρο και ένας από τους επιβάτες τους έβρισε.

Οι χρυσαυγίτες επιχείρησαν να εισβάλλουν στο τρόλεϊ. Όπως κατήγγειλε η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, που ήταν στο όχημα καθώς ερχόταν στη δίκη, φώναξε «Κλείστε τις πόρτες», αλλά αυτοί κατάφεραν με κάποιον τρόπο να μπουν και χτύπησαν τόσο την ίδια, όσο και μία άλλη επιβάτη.

Σημειώνεται πως για την επίθεση έχουν προσαχθεί 25 μέλη της Χρυσής Αυγής.


http://www.zougla.gr/greece/article/gnorizoun-tous-xrisavgites-pou-ktipisan-tis-dio-ginekes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου