Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

(Η Ζωή στον αμφιθυμικό Γλέζο)! Κωνσταντοπούλου κατά Γλέζου: Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου...


 Κωνσταντοπούλου κατά Γλέζου: Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου...


άρνηση του Μανώλη Γλέζου να παραστεί στην εκδήλωση στην Πνύκα, όπου μίλησαν Τσίπρας και Μακρόν, προκάλεσε την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία έγραψε στο facebook:
«Ο Μανώλης Γλέζος που πριν 3 μήνες με έσπρωξε για να βάλει τη γερμανική σημαία στο Δίστομο, σήμερα δηλώνει ότι "δεν θα παρευρεθεί στην βεβήλωση της Πνύκας".
Φαίνεται υπάρχουν καλοί και κακοί κατακτητές.
Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου…».

Η αντιπαράθεση μεταξύ Γλέζου και Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, στο Δίστομο, κατά την επίσημη τελετή του δήμου για την επέτειο της σφαγής στις 10 Ιουνίου του 1944, όταν οι Ναζί εκτέλεσαν εκατοντάδες Έλληνες.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι. Τότε, επενέβη ο Μανώλης Γλέζος, και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη. Ο ίδιος σε ομιλία του αργότερα είπε: «το παιδί του εγκληματία όσα εγκλήματα κι αν έχει κάνει ο πατέρας και η μάνα του δεν ευθύνεται για αυτά».


Ο Μανώλης Γλέζος που πριν 3 μήνες με έσπρωξε για να βάλει τη γερμανική σημαία στο Δίστομο, σήμερα δηλώνει ότι "δεν θα παρευρεθεί στην βεβήλωση της Πνύκας".
Φαίνεται υπάρχουν καλοί και κακοί κατακτητές.
Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου...

http://tvxs.gr/news/ellada/konstantopoyloy-kata-glezoy-re-manoli-me-tin-parti-soy

1 σχόλιο:

  1. Βρήκαν ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Β'Παγκόσμιο Πόλεμο!


    Είναι Γερμανικό Βόμβα και τί τύπου τα χαρακτηριστικά της;;;

    Είναι Αγγλική Βόμβα και τί τύπου τα χαρακτηριστικά της;;;

    Διότι αποκλείω να ναι του Βορεοκορεάτη!!!

    Εμείς Είμαστε σχεδόν Σίγουροι ότι είναι βόμβα από τους Βομβαρδισμούς που κάναν οι "φίλοι" μας οι Αποικιοκράτες στην Χώρα μας!!!

    Γιαυτό ποιανού ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΜΒΑ;;; ΈΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!


    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: Και τον Πειραιά κάνανε Σωστό Νεκροταφείο (Τραγούδι)

    «Η αποστολή της 11ης Ιανουαρίου [1944] ήταν πολύ διαφορετική. Ηταν καταστροφή [disaster, στο πρωτότυπο] για την 301η [Ομάδα Βομβαρδιστικών]».

    Αυτή η αναφορά σε ένα απολογιστικό σημείωμα του πιο καταστροφικού βομβαρδισμού του Πειραιά, στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ολοκληρώνει την εικόνα της ίσως πιο αιματηρής, αποτυχημένης αποστολής των συμμαχικών δυνάμεων εναντίον του φασιστικού άξονα (Ο Πειραιάς Ρέ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;;).

    Εκείνη η «μαύρη» μέρα του Γενάρη του 1944, πριν από 72 χρόνια, έχει μείνει άσβεστη στη μνήμη όλων των Πειραιωτών, καθώς υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους περίπου 700 άμαχοι πολίτες, όλων των ηλικιών, καταστράφηκαν ολοσχερώς ή υπέστησαν μεγάλες ζημιές κτίρια και υποδομές, ενώ δημιουργήθηκε μεγάλο προσφυγικό ρεύμα προς την Αθήνα.

    Είναι αξιοσημείωτο ότι σ' αυτόν τον βομβαρδισμό χάθηκαν περίπου τα δύο τρίτα του συνολικού αριθμού των αμάχων που έχασαν τη ζωή τους στους 239 βομβαρδισμούς στον Πειραιά στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

    Σε αυτούς έχασαν τη ζωή τους 859 άνθρωποι (συνολικά πέθαναν 13.282, από τους οποίους οι 10.782 από την πείνα τον μαύρο χειμώνα του 1941-42 και 1.741 από εκτελέσεις κ.ά.).

    Το ερώτημα, που παρέμεινε για δεκαετίες ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ, ήταν ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ: Ο καταστροφικός βομβαρδισμός ήταν ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ή .... πλήρες λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή