Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κουτσούμπας: Αυτό το συλλαλητήριο είναι μόνο η αρχή

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων για την 82η ΔΕΘ.
«Ανάπτυξη για τον ελληνικό λαό σημαίνει κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων που έφεραν», τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος παρευρέθηκε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει από τις ψεύτικες υποσχέσεις από τα μεγάλα λόγια, από την κοροϊδία για την ανάπτυξη που όλο θα έρθει», υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Ανάπτυξη όμως για τον ελληνικό λαό σημαίνει, αυξήσεις μισθών, αυξήσεις συντάξεων, σημαίνει αυξήσεις σε κοινωνικές παροχές, σημαίνει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και των φορολογικών αντιλαϊκών μέτρων, σημαίνει δουλειά για όλους και για όλες, σημαίνει κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων που έφεραν αυτά τα μνημόνια».
«Αυτό το δρόμο, αυτή τη διέξοδο για την ανάπτυξη, προτείνει το ΚΚΕ, σε όφελος του λαού μας», σημείωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Προειδοποίησε ότι «αυτό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, των άλλων ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, της φτωχής αγροτιάς και των αυτοαπασχολουμένων, των νέων και των γυναικών, των λαϊκών οικογενειών, εδώ από τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη και φέτος, είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν καινούργιες μεγάλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση για να ανακουφιστεί τελικά, ο ελληνικός λαός, μετά από 10 χρόνια συνεχούς οικονομικής κρίσης και βάρβαρων μνημονίων», κατέληξε ο Δ. Κουτσούμπας.
http://tvxs.gr/news/ellada/koytsoympas-ayto-syllalitirio-einai-mono-i-arxi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου