Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Το διαδίκτυο "γλεντάει" τον διορισμό του Στέλιου Παππά

Χρειάστηκε να υπάρξουν ανακοινώσει κομμάτων, να προηγηθούν χιλιάδες σκωπτικά και καυστικά σχόλια στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, (ένα μικρό μέρος των οποίων παραθέτουμε παρακάτω), για να δεηθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να εκδώσει ανακοίνωση και να λέει ότι ο διορισμός του Στέλιου Παππά βασίστηκε στην εκτίμηση των προσόντων του και θα ασκεί τα καθήκοντα του σαν επικεφαλής του οργανισμού χωρίς αμοιβή.

Αρχικά και σε ότι αφορά τα «προσόντα» του πατέρα του υπουργού Επικράτειας ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου είναι «ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου», ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα. Αναφερθήκαμε σχετικά σε περασμένη ανάρτησή μας.

Τώρα όσο για το ότι αυτή η θέση στην οποία διορίστηκε ο Στέλιος Παππάς, εδώ γελάμε. Ενας διοικητής τέτοιου οργανισμού ο οποίος είναι κύριος υπεύθυνος για τις συμβάσεις που υπογράφει, τις προμήθειες που καταναλώνει, τα έργα που εκτελεί κ.α., σιγά μην ενδιαφερόταν για τον μισθό που παίρνει. Αλλωστε όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να κάνει «εκκαθάριση του ΟΑΣΘ» και με τέτοια ιστορία και θητεία στον «χώρο» ο Σ. Παππάς είναι ιδανική περίπτωση για να το κατορθώσει.

Να αμφιβάλλουμε τώρα για την ηθική υπόσταση των Συριζαίικων στελεχών;  Εξάλλου όποιος έχει στοιχεία σε βάρος τους «να τα πάει στον εισαγγελέα» που έλεγε και ο Κ. Σημίτης.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_10.html













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου