Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Κοροϊδεύει τους πάντες ο Γ. Δραγασάκης

δραγασάκης
Όταν ο κατήφορος ξεκινήσει δεν έχει πάτο ούτε όριο. Η ρήση ταιριάζει απόλυτα για τον κ. αντιπρόεδρο, τον Γ. Δραγασάκη, μιας κυβέρνησης που ξεπουλάει τη χώρα, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη μεγάλη «μεταρρύθμιση», την ώρα που λεηλατούνται εργασιακές σχέσεις, μισθοί και συντάξεις, ενώ οι λίστες με τις καταθέσεις στο εξωτερικό και τα εμβάσματα παραμένουν ανέγγιχτες και στο απυρόβλητο.

Ο Γ. Δραγασάκης, λοιπόν, σε άρθρο του στην «Εφ. Συν.» μας λέει ότι δεν του φτάνει η κατάπτυστη υπογραφή του στο τρίτομνημόνιο, ούτε και η υπογραφή του στο τέταρτο μετά το 2018, ούτε ακόμα η υπογραφή του στην πραξικοπηματική αιχμαλωσία της χώρας σε λιτότητα μέχρι το 2060, όταν ακόμα και η Velculescu θεωρεί ότι τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα στα οποία δέσμευσε την χώρα ο κ. Αντιπρόεδρος είναι ανέφικτα, ενώ η ανάπτυξη στις επόμενες δεκαετίες είναι σχεδόν μηδενική.
Ο Γ. Δραγασάκης ακάθεκτος θέλει να βάλει και άλλη υπογραφή. Την «αριστερή», όπως λέει χωρίς να ντρέπεται, υπογραφή στον «επίλογο», τάχα, με το τέλος των μνημονίων και με όραμα να βγει γρήγορα η Ελλάδα στις αγορές.
Ωραίο το όραμά σου αντιπρόεδρε. Είναι το ίδιο με το όραμα του Γ. Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου! Να βγούμε στις αγορές για να εξοφλούμε το «εξαιρετικά μη βιώσιμο», κατά το ΔΝΤ, χρέος μας με πανύψηλα επιτόκια.
Όσο για την υπογραφή που θέλει να βάλει ο Γ. Δραγασάκηςδεν θα είναι για το τέλος των μνημονίων, αυτά δεν θα τελειώσουν, με εκείνη ή την άλλη μορφή, ποτέ σε αυτήν τη χώρα, όσο είναι «κλειδωμένη» στο ευρώ και αφοσιωμένη να ρίχνει τα αιματοβαμμένα πλεονάσματά της στην μαύρη τρύπα του χρέους.
Η «υπογραφή» που θα βάλει και γρήγορα ο Γ. Δραγασάκης, μαζί με όλους τους μνημονιακούς συνενόχους του, θα αφορά στην απολογία του για τα βαρύτατα εγκλήματά τους στη χώρα. Δεν τα άξιζε αυτός ο τόπος και ο λαός. Και ειδικά την κοροϊδία, το ψέμα και την παραπλάνηση.
http://www.iskra.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BF-%CE%B3-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΠΡΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΈΞΩ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΈΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑΤΟ! ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΈΞΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ και με την ΒΙΑ!


    ΥΓ: και Ποιός Γ..μα τον Δραγασάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή