Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

(Μόκο και ο προδότης "πυλιώτης" Σαμαράς; Ρε πατριώτες, πόσο δούλεμα έχετε καταπιεί αμάσητο); Πουλάνε και την Πύλο, θα φάνε πολύ ξύλο! Στο σφυρί και το ιστορικό λιμάνι της Πύλου

Πύλο


Σε τροποποίηση του ενδεικτικού χρονοδιαγράμματος της β’ φάσης της πρόσκλησης υποβολής προσφορών για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Πύλου και του τμήματος φιλέτου του ιστορικού λιμένος Πύλου με ημερομηνία 24/12/2013, προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ.

Η κυβέρνηση αυτή και όλη η μνημονιακή τάξη δεν διστάζουν να ξεπουλάνε ακόμα και την ιστορία και την ύπαρξη αυτού του τόπου.
Τέτοιο ξεπούλημα, με τέτοια άπληστα ”ξεπουληταριά”, μάλλον δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο.
Όπως γνωστοποιήθηκε στους προεπιλεγέντες επενδυτές, με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, στις 27 Οκτωβρίου θα γίνει το κλείσιμο της εικονικής αίθουσας τεκμηρίωσης και στις 30 Οκτωβρίου η υποβολή των προσφορών.
Όλοι οι λοιποί όροι της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς παραμένουν ως έχουν.
http://www.iskra.gr/%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου