Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

(Χωρίς σχόλια)! Ο θείος έχει νεύρα...

Τα πανιά του ανοίγει ο Κώστας Μπακογιάννης. Όχι μόνο γιατί μέσα στο Σαββατοκύριακο παντρεύτηκε τελικώς στο Καρπενήσι την εκλεκτή της καρδιάς του Σία Κοσιώνη, η οποία τους επόμενους μήνες θα φέρει στη ζωή το πρώτο παιδί τους. Αλλά κυρίως γιατί ο γιος της Ντόρας και ανιψιός του Κυριάκου έχει αποφασίσει να ανοίξει την περπατησιά του ξεφεύγοντας σταδιακά από τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα.

Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε συνέντευξη- Athens Voice-ακολουθούν και άλλες συνεντεύξεις-μιλώντας για θέματα που ξεφεύγουν από το επίπεδο της περιφέρειας. Οι πληροφορίες εμφανίζουν τον Μπακογιάννη να σκέφτεται πολύ σοβαρά να.. μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, το 2019, την χρονιά που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν και οι περιφερειακές εκλογές αλλά και οι εθνικές εκλογές.
Ο Μπακογιάννης δεν θα έχει πλέον πρόβλημα να πολιτευτεί, κώλυμα που είχε στις προηγούμενες εκλογές λόγω ασυμβίβαστου και να διεκδικήσει με τη σειρά του το ρόλο του στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό το γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι το γεγονός ότι ο ανιψιός του και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δέχτηκε να συνεργαστεί με απόλυτο τρόπο με το Μέγαρο Μαξίμου για την πραγματοποίηση του επόμενου αναπτυξιακού συνεδρίου της κυβέρνησης μετά το πρώτο που πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Μακεδονία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήρθε σε απόλυτη συνεννόηση με την κυβέρνηση και το πρωθυπουργικό γραφείο για την πραγματοποίηση του συνεδρίου στο οποίο εκ των πραγμάτων θα παραστεί και φυσικά θα φωτογραφηθεί δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γίνει έξαλλος με αυτήν την εξέλιξη νιώθοντας τελικώς ότι ο γιος της αδελφής του Ντόρας διευρύνει πολιτικά το χώρο στον οποίο κινείται μη κινούμενος με τους όρους της τυφλής επίθεσης στην κυβέρνηση που έχει υιοθετήσει η Πειραιώς.
Δεν αποκλείεται την ημέρα διοργάνωσης του συνεδρίου στη Στερεά Ελλάδα ο Μητσοτάκης να προχωρήσει κάποια εντυπωσιακή κίνηση για να κλέψει τις εντυπώσεις. Από τον Τσίπρα ή από τον Μπακογιάννη;
- από το enimerosi24


http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου