Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Οι «Μαύροι Δικαστές» και το σκοτεινό παρακράτος που κρύβεται πίσω από τον Μητσοτάκη

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Είναι ένα ερώτημα, δυστυχώς, πάντοτε επίκαιρο. Ένα ερώτημα που μπορεί να τίθεται ξανά και ξανά, ανεξάρτητα από την ιστορική συγκυρία, ανεξάρτητα από το σύστημα διακυβέρνησης, ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις. 

Η περίπτωση της δικαστικής απόφασης για την Ηριάννα και τον Περικλή είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για σειρά υποθέσεων που η Δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα και ρίχνει λάδι στη φωτιά της κοινωνικής έντασης. Τι μπορεί να διακρίνει κάποιος πίσω από την δικαστική απόφαση που απορρίπτει το αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή; Τη λειτουργία σκοτεινών μηχανισμών που λειτουργούν διαχρονικά στο ελληνικό κράτος. Την απόπειρα προβοκάτσιας με σκοπό να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα αντίστοιχη με εκείνη των "Δεκεμβριανών του 2008". Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως την προβοκατόρικη απόφαση σπεύδει να εκμεταλλευτεί αμέσως η Νέα Δημοκρατία του ομήρου της ακροδεξιάς, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης στην πολιτική, στην κοινωνική, στην οικονομική ζωή της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία, χωρίς αφήγημα, χωρίς να μπορεί να δώσει προοπτική στον ελληνικό λαό, με πυξίδα την προστασία των επιχειρηματικών συμφερόντων που την στηρίζουν, επιδιώκει τη δημιουργία συνθηκών κοινωνικού χάους για να δικαιωθεί, δήθεν, η ακροδεξιά της ατζέντα και να καλλιεργηθεί το έδαφος για την παλινόρθωση, με όρους ρεβανσιστικούς, της Δεξιάς και του κατεστημένου στην εξουσία. 
Ένα μέρος της Δικαιοσύνης ανήκει οργανικά στο ολιγαρχικό παρά - σύστημα, που εκπροσωπεί πολιτικά η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για παρακράτος που απειλεί τη Δημοκρατία. 
Κάποιοι Δικαστές συγκροτούν το πιο βαθύ κατεστημένο, το πιο βαθύ κράτος, που βρίσκεται στην υπηρεσία της παρασιτικής ελίτ, των μεγάλων συμφερόντων. Δείτε τις αποφάσεις: Αποφασίζουν να επιστραφούν 250 εκατομμύρια ευρώ, τα χρήματα του ελληνικού λαού, στους "αεροπειρατές" καναλάρχες της διαπλοκής. Αποφασίζουν να παραγραφούν οι μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και να αχρηστευτούν οι λίστες με τα ονόματα των φοροφυγάδων. Αποφασίζουν ότι τα μέλη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, μίας οργάνωσης που κρίθηκε εγκληματική, μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, την ίδια στιγμή που κρίνουν πως η Ηριάννα είναι "δημόσιος κίνδυνος". Βάζουν εμπόδια στην εκδίκαση του σκανδάλου της Siemens, στο οποίο εμπλέκεται η "αφρόκρεμα" του πολιτικού προσωπικού εκείνου το συστήματος εξουσίας που πολεμά με λύσσα την κυβέρνηση της Αριστεράς. Αποφυλακίζουν εκείνους που εμπλέκονται στις μίζες των εξοπλιστικών και αφήνουν ελεύθερους εκείνους, οι οποίοι έφαγαν τα χρήματα των καταναλωτών στην υπόθεση της Energa. Η ίδια Δικαιοσύνη καταδικάζει την Ηριάννα (και όχι μόνο) χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων το εξής γελοίο επιχείρημα στο σκεπτικό της: Η Ηριάννα και ο Περικλής είναι ένοχοι επειδή, λέει, ταξίδευαν στην Βαρκελώνη που σύμφωνα με κάποιους «Μαύρους Δικαστές» είναι «άντρο τρομοκρατών».
Οι «Μαύροι Δικαστές» - και όχι η Δικαιοσύνη στο σύνολο της, για να μην παρεξηγηθούμε - είναι καρκίνωμα στο σώμα της ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι πληγή στο σώμα του ελληνικού κράτους, από την ημέρα της ίδρυσής του μέχρι σήμερα. Να δώσουμε ένα παράδειγμα: Γνωρίζει ο ελληνικός λαός, πως πίσω, για παράδειγμα, από την δράση της Χρυσής Αυγής κρύβονται... υπεράνω υποψίας «εκλεκτά μέλη» της ελληνικής ελίτ; Πολλά από αυτά τα πρόσωπα στήριξαν το 2012, στο παρασκήνιο, την πρωτοφανή «Μαύρη καμπάνια» ώστε να μην έρθει, σε εκείνη τη φάση της ιστορίας, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Πολλά από αυτά τα πρόσωπα, που θα συναντήσει κανείς στα σαλόνια των Βορείων Προαστίων ή του Κολωνακίου, αποτελούσαν, σε εκείνη τη φάση της ιστορίας της «εγκεφάλους» της εκλογικής ενίσχυσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ώστε να ενταχθεί στην εργαλειοθήκη του κατεστημένου  με κύριο σκοπό να ανακοπεί το μαζικό, αντιμνημονιακό, κοινωνικό ρεύμα που κατευθυνόταν προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά γενικότερα. Πίσω από τη ναζιστική συμμορία κρύβονταν ανώτατοι Δικαστικοί, μεγαλοδικηγόροι, επιχειρηματίες και χρηματιστές, «εκλεκτά μέλη» της υψηλής κοινωνίας. Τα λούμπεν στοιχεία είναι απλά η βιτρίνα της Χρυσής Αυγής, που κάνει δουλίτσες για επιχειρηματίες, εφοπλιστές και για εκείνους που μέσα στην κρίση αγόρασαν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στο κέντρο της Αθήνας. Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις... ευκαιρίες, ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν τη στιγμή που ο ελληνικός λαός υπέφερε, έστελναν τους «αγανακτισμένους» ακροδεξιούς πολίτες για να εκκαθαρίσουν τις επενδύσεις, τα κτίριά τους, από τους οικονομικούς μετανάστες. Νωρίτερα βέβαια είχαν φροντίσει και είχαν ενεργοποιήσει τον διχαστικό κοινωνικό αυτοματισμό στοχεύοντας στο ξέσπασμα κοινωνικού εμφυλίου, επιζήμιου για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, επιζήμια για τις ζωές των "φτωχοδιαβόλων", Ελλήνων και ξένων. 
Ο στόχος τους ήταν ένας: Η Δεξιά να βρίσκεται όσο μπορεί περισσότερο στην εξουσία και η ακροδεξιά στους δρόμους να σπέρνει τον τρόμο ανακόπτοντας παράλληλα την φυγή των ψηφοφόρων των παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας προς τα Αριστερά. Η Δεξιά να βρίσκεται στην εξουσία και η ακροδεξιά στους χώρους δουλειάς να τρομοκρατεί τον εργαζόμενο λαό προς όφελος των επιχειρηματιών και των εφοπλιστών. Η Δεξιά να βρίσκεται στην εξουσία και η ακροδεξιά να εμφανίζεται στις καμπάνιες των ΜΜΕ της διαπλοκής που έθρεψαν επικοινωνιακά το τέρας, ως ο μπαμπούλας που θα έρθει σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός δεν σκύψει το κεφάλι. Η Δεξιά να βρίσκεται στην κυβέρνηση, η ελίτ στην εξουσία και τα λούμπεν στοιχεία της ακροδεξιάς να διαδραματίζουν τον γνωστό ΚΥΠατζίδικο ρόλο τους. Γνωστές, παλιές, δοκιμασμένες συνταγές, σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Και η Δικαιοσύνη; Τι κάνει η Δικαιοσύνη; Πριν προχωρήσουμε να πούμε και τούτο: Πριν γίνει γνωστό το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών για την Ηριάννα και τον Περικλή, πριν γίνουν γνωστές οι σκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αριστερά και την τρομοκρατία, είχε δημοσιοποιηθεί, πριν από μερικές ημέρες και το σκεπτικό της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της Ηριάννας. Αν το διαβάσει κανείς μπορεί να διαπιστώσει εύκολα πως υπάρχει πλήρης ταύτιση Μητσοτάκη, Χρυσής Αυγής και κάποιων δικαστών. Τυχαίο; 
Το διαχρονικό μέλημα των «Μαύρων Δικαστών» είναι ένα: Να μην απειληθούν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας, του κατεστημένου και της οικονομικής ελίτ. Οι «Μαύροι Δικαστές» είναι οι διαχρονικοί φρουροί του κράτους της Δεξιάς, σε όλες τις συγκυρίες. Εντάσσουν τον ρόλο τους σε εκείνα τα συστήματα που μεθοδεύουν την Στρατηγική της Έντασης. Το έχουμε ξαναδεί το έργο στην παγκόσμια ιστορία. Το έχουμε δει στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική. Η συνταγή που χρησιμοποιεί το κατεστημένο είναι η εξής: Προβοκάτσια και απόπειρα απονομιμοποίησης της λειτουργίας της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Αριστεράς στο πεδίο της σύγκρουσής της με τα δομημένα συμφέροντα. Το κατεστημένο δημιουργεί τέτοιο πλαίσιο ώστε να ανοίγει ο δρόμος για το πολιτικό προσωπικό που ελέγχεται από την ολιγαρχία, από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για απόπειρα δήθεν ελέγχου της Δικαιοσύνης. ή για συμπεριφορά που παραπέμπει σε καθεστώς.  Έτσι σήμερα, κάποιοι δικαστές, λαμβάνουν αποφάσεις με αντικειμενικό σκοπό να ενεργοποιήσουν το ξέσπασμα της βίας στους δρόμους των πόλεων, να τροφοδοτήσουν την κοινωνική ένταση, να στρέψουν τις κοινωνικές ομάδες, την μία εναντίον της άλλης, να διαλύσουν την ενότητα του λαού μας. Γνώριζαν πως η απόφαση για την Ηριάννα θα προκαλούσε οργή. Γνώριζαν πως θα ξεσπούσαν επεισόδια. Η Νέα Δημοκρατία ήταν έτοιμη. Η παρακρατική Ομάδα Αλήθειας, που λειτουργεί στα σκοτεινά υπόγεια της οδού Πειραιώς ήταν έτοιμη. Όλο το κατεστημένο ήταν έτοιμο, ώστε αμέσως μετά την απόφαση να επαναφέρει τη γελοία θεωρία του "ενός άκρου" που προπαγανδίζει ο Μητσοτάκης, ο οποίος έχει ηττηθεί στα πεδία της πολιτικής και της οικονομίας, και αναζητά σανίδα σωτηρίας σε θεωρίες συνωμοσίας, σε αστυνομικού τύπου σενάρια και στις υποσχέσεις για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Τα ίδια έκανε κι ο πατέρας του, αλλά όπως λέει κι ο λαός, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. 
Το θέμα των Εξαρχείων φέρνει και ξαναφέρνει στο προσκήνιο ο Μητσοτάκης. Η κάμερα ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ήταν εκεί, έτοιμη, στημένη όταν ο Ελληνοαυστραλός τουρίστας κατήγγειλε επίθεση εναντίον του επειδή ψώνιζε την Κυριακή. Τους "παλιούς συντρόφους" του Αλέξη Τσίπρα έδειχναν ως τρομοκράτες οι Μπογδάνοι της ενημέρωσης και οι γραφικοί ακροδεξιοί τηλεβιβλιοπώληδες. Όλα ήταν έτοιμα ώστε να βγει η απόφαση για την Ηριάννα, αφού είχε καλλιεργηθεί το κλίμα. Και έπρεπε η απόφαση να είναι τέτοια, ώστε να είναι εξόφθαλμα άδικη και το σκεπτικό της εντελώς γελοίο για να ερεθιστούν άμεσα οι αισθητήρες της κοινωνικής έντασης. Το παρακράτος τα είχε όλα έτοιμα. Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Τα Νέα" και θα καταλάβετε. "Η κυβέρνηση σπέρνει τον διχασμό", λέει η φωνή του κατεστημένου σε μία απόπειρα να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα της λειτουργίας του προβοκατόρικου ρόλου που διαδραματίζουν κάποιοι δικαστές.
Ας επιστρέψουμε, όμως, στη λειτουργία του κατεστημένου, τμήμα του οποίου είναι μέρος των Δικαστών. 
Το 2012 ήθελαν να κάνουν πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Το 2015 ήθελαν τα έδωσαν όλα για να επικρατήσει το "Ναι" στο Δημοψήφισμα. Σήμερα θέλουν να κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει τον ακροδεξιό του κατήφορο, κάνοντας παράλληλα χρήση αλά καρτ επιχειρημάτων έναντι της Δικαιοσύνης. Το 2013 δήλωνε πως δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους δικαστές, και το 2017, ο θλιβερός πρόεδρος της ΝΔ, δηλώνει πως «Οι επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη τραυματίζουν τη δημοκρατία, προσφέρουν άλλοθι στη βία».
Οι «Μαύροι Δικαστές» συνεργάζονται στο παρασκήνιο με εκείνους που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα που απειλεί τα συμφέροντα της ντόπιας ελίτ και την παρασιτική λειτουργία της διαπλοκής. Οι «Μαύροι Δικαστές» θα συνεργάζονταν με οποιονδήποτε θα επιδίωκε την ανατροπή οποιασδήποτε δημοκρατικής κυβέρνησης. Κάθε φορά που η σημερινή κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα ετοιμάζεται να αποκρούσει την επιβολή του «πραξικοπήματος», ο πολιτικός βραχίωνας του κατεστημένου, η Νέα Δημοκρατία, η ηχώ των καναλαρχών, η μαριονέτα της διαπλοκής και των επιχειρηματικών συμφερόντων, αλαλάζει για δήθεν παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης. Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ της διαπλοκής, εκείνα που στοχοποιούσαν δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και επικροτούσαν τους τραμπουκισμούς εναντίον τους, εκείνες τις ημέρες που το ΣτΕ εξέταζε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τα ΜΜΕ εκείνων που περιέφεραν στην Ευρώπη σακούλες με εκατομμύρια ευρώ, εκείνων που έχουν καταγγελθεί ως εκβιαστές, φωνασκούν κι αυτά παρέα με τη Νέα Δημοκρατία και το σκοτεινό παρακράτος πως η κυβέρνηση θέλει, λέει, να ελέγξει τη Δικαιοσύνη ή πως επιχειρείται θεσμική εκτροπή. 
Και η Δικαιοσύνη τι κάνει; Με προκλητικό και απροκάλυπτο τρόπο εκδικείται και καταστρέφει τους ανίσχυρους και δικαιώνει τους ισχυρούς. Χωρίς ντροπή, χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα. Γιατί το κάνει; Γιατί μπορεί να το κάνει. Γιατί ακόμη δεν έχει δοθεί η απάντηση στο ερώτημα "Ποιος κυβερνά επιτέλους αυτόν τον τόπο".  
Ευτυχώς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τα βρώμικα παιχνίδια της Δεξιάς και του παρακρατικού καρκινώματος που αποτελεί ιστορικά σάρκα από τη σάρκα της. Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και δημοκρατική συνείδηση και τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας είναι πάνω από όλους κι από όλα. Ας το καταλάβουν αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι επιχειρηματίες που τον καθοδηγούν και οι θύλακες του κατεστημένου που κάνουν κατάχρηση εξουσίας.
https://papatzides.blogspot.gr/2017/07/blog-post_93.html#more

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει Να Τελειώνουμε με Ταχύτητα Του Φωτός Με Το Βοθροπαρακράτος και Το "Νομιμο" Κράτος ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών στην Χώρα Μας ΑΠΟ Το 21 Μέχρι Σήμερα (... και αν φύγαν οι Γερμανοί {ΟΙ Γερμανοί Δεν Είχαν Ούτε Έχουν Ρίζες στην "Ελληνική" Πολιτική Σκηνή ακόμη και από την Εποχή του ... Οθωνα!} είρθαν οι Αγγλοαμερικάνοι... Καινούργια Πάλη Κατοχή {Χούντα/Κύπρος/Εξωρίες/Εκτελεστικά Αποσπάσματα ... Το Σήμερα!}!

    Η "ΔΕΞΙΑ" και ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ/ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗ(οι) Με Την Ελληνική Ιστορική Συνείδηση! Εκπροσωπούν ΏΣ Αριστοι Λακέδες/Προδότες Τα Συμφέροντα Των Αποικιοκρατών Των Αγγλοαμερικανών και εν μέρη Τον Γαλλικό Αποικιοκρατισμό (Βλ. συν τοις άλλοις και το 22) που έχει Σχέση με την ... Αμερικάνικη Ανεξαρτησία (υπόψη: Όπως Δεν Τελείωσε ο Αμερικάνικος Εμφύλιος Πόλεμος Έτσι Δεν Τελείωσε και ο Δικός ΜΑΣ Εμφύλιος Των Αγγλοαμερικανών/Χούντα67/Κύπρος !!!)

    Και Μιλάτε για Έλληνες και ... Ελληνική Δικαιωσύνη;;;

    Ερώτηση Ρέ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΚΑΘΗΚΙΑ: ΕΓΙΝΕ Αναθεώρηση ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ Πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ;;; Για Την Ιστορία: Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΦΟΡΤΗΓΏΝ ΤΟΥΣ!!! Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί "Σεβάστηκαν" κάτι!!! ΕΣΕΙΣ ΡΈ ΠΡΟΔΟΤΟΛΑΚΕΔΕΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΝΑΖΟΊ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!!!

    2ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;

    3ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗ;;;

    4ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ;;;

    5ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Γιάννη Παπαϊωάννου;;;

    6ον. ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 21 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;

    [Η Σημερινή Υπόθεση Με Την Κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ με την Κοπέλα είναι μια Συνέχεια Του Ίδιου και Αυτού Βόθρου Που Κατέστρεψαν και Καταστρέφουν Την Πατρίδα ΜΟΥ! Τώρα Καταλαβαίνουμε Τους Νέους (Νεαρούς) Ελληνες που καίγαν Ελληνικές Σημαίες!!! Άλλο Τρόπο Δεν Είχαν για να πουν: ΜΑΣ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΝΈΟΙ!!!]

    Όσο Αναφορά την "Ομιλία" του ΠτΔ Στα Ελληνικά Όπλα... ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΛΑΚΕ ΠΟΥ την Δεκαετία του ... 50 είπε: Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΣΑΤΑΝΑ!!!

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!!! (Πρώτα Κτυπάμε και Ύστερα Ρωτάμαι ... Σε Όποιον Τολμήσειη Αμφισβήτηση!!!)


    ΥΓ. Η Παραμικρή Απόκλιση Από Τα Άνω ΘΑ Ναι ο Εξευτελισμός και η Ταπείνωση Όπως το 22 Όπως το 41 (η Συνθηκολόγηση Στην Ναζί Γερμανία ΕΙΤΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ Ελληνικών ΌΠΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ/ΟΙ Άγγλοι είτανε ... μαζί με την Ναζιστικοφασιστικό Γερμανικό Κράτος/Συνθήκη Μονάχου Τσαμπερλάιν!!! Η Ελλάδα ήδη από Το 40/41 ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Η Ναζιστικοφασιστική Γερμανία του Τότε "κέρδιζε" επειδή οι Άλλοι Είτανε Αυτοί που Είτανε - ΜΗ Έτοιμη! Εμείς Είμασταν Έτοιμοι τόσο Από Τον Λεωνίδα/Θεμιστοκλή όσο και από το 1821 το 1922 και Το Ελληνικό Έπος (Όχι ... Αλβανικό Επος!) Του 40!!! Άλλωστε Το Έδειξε και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΑΥΤΟ!!!)) όπως ο ξευτιλισμός το 67 με Αποκορύφωμα το 74!!!

    Μακριά Από Τους Φονιάδες ΤΩΝ Λαών ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών!!! Ο Πόλεμος Της Κριμαίας που ΜΑΣ Έφερε Την Εθνική Καταστροφή του 22 ΆΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΌ ΜΗΝΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή