Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ηλίθια επαναλαμβανόμενα σενάρια

Γράφει ο mitsos175

 Άδωνη, ξέρω ότι καταστρέφεις συστηματικά τη ΝΔ με τις ανοησίες που λες. Συνέχισε έτσι, άλλωστε τα γαλάζια γίδια δεν ψήφισαν εσένα για σφαγέα τους, οπότε έχεις κάθε λόγο να το κάνεις.
Τώρα όμως δεν σε καταλαβαίνω, καθώς προσπαθείς να ενισχύσεις τους ΑΝΕΛ. Με τις επιθέσεις που κάνετε στον Καμμένο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και κακό συναπάντημα, θα τον βάλετε ξανά στη Βουλή. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεσαι, με ενοχλεί.



Πραγματικά ο Καμμένος είχε υπονοήσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, ήταν αρχηγός της οργάνωσης 17Ν. Έχει πει πολλά για το θέμα. Πότε όμως τα είπε αυτά; Όταν ήταν στην Νέα Δημοκρατία, όταν ήταν βουλευτής της. Ήταν πριν από σένα εκεί και πρέπει να σε ενημερώσω για μερικά πράγματα που, όπως φαίνεται, δεν ξέρεις, ή κάνεις ότι δεν ξέρεις.

Η ΝΔ είχε αναπτύξει ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας για τη 17η Νοέμβρη, τον ΕΛΑ και άλλες παρόμοιες οργανώσεις. Από την αρχή οι φυλλάδες της πρώτα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα χτυπήματα της οργάνωσης και να ρίξουν την ευθύνη σε αντίπαλα πολιτικά κόμματα.

Η θεωρία αυτή όμως αναπτύχθηκε στο έπακρο, όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ ο μπαμπάς του Κούλη. Ο Αποστάτης δεν υπονοούσε καν, έλεγε ανοιχτά ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ήταν πίσω από την τρομοκρατία, πράγμα που φυσικά προκαλούσε αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

Η ανικανότητα των αρχών να πιάσουν κάποιο από τα μέλη των οργανώσεων, οι συνεχείς αποτυχίες, ενίσχυσαν τις φήμες, που σκόπιμα διέδιδε η ΝΔ, πως τάχα οι οργανώσεις αυτές «είχαν πολιτική κάλυψη» από το ΠΑΣΟΚ που τότε κυβερνούσε. Το ότι υπήρχαν παταγώδεις αποτυχίες της αστυνομίας επίσης όταν κυβερνούσε η ΝΔ, ήταν για το Μητσοτάκη λεπτομέρεια. Ακριβώς χάρη σ’ αυτή την ανυπόστατη και εξωφρενική θεωρία - όπως αποδείχθηκε περίτρανα - αθώοι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν και συνελήφθηκαν άδικα χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο. Διάβασε σχετικά για τον Επαμεινώνδα Σκυφτούλη.

Όταν επί Σημίτη αποκαλύφθηκε η αλήθεια, από ένα τυχαίο περιστατικό, η Δεξιά έτρεχε και δεν έφτανε. Προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα πλάθοντας νέα σενάρια αστυνομικής φαντασίας γελοιοποιούμενη εντελώς.
Έπειτα κάπως ηρέμησαν, μέχρι που ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική με τη ΝΔ, όπως πριν από αυτόν έκανε το ΠΑΣΟΚ. Επειδή όμως έχει την κουτάλα, η ΝΔ λύσσαξε. Δεν διστάζει λοιπόν να χρησιμοποιήσει τα παλιά κόλπα, αφού δεν μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση για όσα κάνει, διότι είναι αυτά ακριβώς που έκανε και σκοπεύει να εφαρμόσει ξανά εις βάρος μας η ίδια η ΝΔ!

Μόνο που το κόλπο είναι πολύ παλιό και χάλασε. Τότε τα σενάρια βασίζονταν στο ότι δεν είχαν εξαρθρωθεί οι οργανώσεις, οπότε η ΝΔ άφηνε υπονοούμενα τόσο για τον Ανδρέα όσο και για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Όποιον την ενοχλούσε (μεταξύ άλλων) τον κατηγορούσε και ως τρομοκράτη!

Ο Καμμένος λοιπόν ήταν πιστός στην κομματική γραμμή, τίποτε περισσότερο. Κι όταν λέτε τέτοιες αηδίες ο κόσμος γελάει με εσάς και τη βλακεία που σας δέρνει. Αυτά προς το παρόν. 


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου