Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο γιος που κάνει πλειστηριασμούς...

Από το "PRESS-GR"
Leonidas Papadopoulos 
 Ο Τζαμακλής Γεώργιος του Χαριλάου είναι ο συμβολαιογράφος της Πιερίας και γιος του Τζαμακλή Χαριλάου του Γεωργίου που είναι βουλευτής Πιερίας με τον Συριζα.
Ο Τζαμακλής Γεώργιος ήταν o... συμβολαιογράφος ο οποίος έβγαζε στο σφυρί, για λογαριασμό της Eurobank του διεθνούς κόρακα Prem Watsa και σια, ένα χωράφι και ένα μαγαζί, στο Ειρηνοδικείο Κατερίνης.

Ο Τζαμακλής Χαρίλαος, βουλευτής Σύριζα και δικηγόρος, στο βιογραφικό που διατηρεί στην προσωπική του πολιτική ιστοσελίδα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Είναι ιδρυτικό μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης. Συμμετέχει σε όλες τις κινηματικές και εθελοντικές δράσεις που αναπτύσσονται στην πόλη και στο νομό (διόδια, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, αγανακτισμένοι, πλειστηριασμοί κ.λ.π.). 
Μαζί με άλλους δικηγόρους παρέχει αφιλοκερδώς δικηγορικές υπηρεσίες για οξυμμένα κοινωνικά ζητήματα, όπως το χαράτσι της ΔΕΗ."

Όπως αντιλαμβανόμαστε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν αφειδώς και αφιλοκερδώς οι Συριζαίοι, αυτά τα λιγούργια της εξουσίας που έχουν πέσει με τα μούτρα στην κατσαρόλα, και μασαμπουκώνουν από όπου βρουν, είναι άνευ προηγουμένου.

Χαμηλού, μεσαίου και υψηλού βαθμού κομματικά λαμόγια που "πουλάνε" την πρώην ψευτο-αγωνιστικότητά τους προκειμένου να την εξαργυρώσουν εξασφαλίζοντας ένα πρώτο τραπέζι πίστα στη μάσα, ρεφάροντας τις δεκαετίες που βρίσκονταν στην "πολιτική απ'έξω"...

Από Σεπτέμβρη, θα φροντίσουμε όλοι να γνωριζόμαστε αναμεταξύ μας...
Ο Λαός δεν ξεχνά τόσο εύκολα τους προδότες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου