Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

(Άντε, και καλή Συγκυβέρνηση)! ΕΣΗΕΑ: Με σύμπραξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκαν νέα Πρόεδρος και γενικός γραμματέας



Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα απέκτησε η ΕΣΗΕΑ μετά την σύμπραξη της παράταξης που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ με την παράταξη που στηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο «μεγάλος συνασπισμός» έγινε λοιπόν στην Ένωση των δημοσιογράφων. Ειδικότερα κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ εκλέχτηκαν με μυστική ψηφοφορία, πρόεδρος η Μαρία Αντωνιάδου, από την παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» (ΝΔ) και ΓΓ ο Σταύρος Καπάκος, της παράταξης «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο Στ. Καπάκος, μάλιστα είναι και στέλεχος της «Αυγής», της κομματικής δηλαδή εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Μαρία Αντωνιάδου ήταν και στο παρελθόν πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και μάλιστα η πρώτη γυναίκα στην Ιστορία. Στη συνέχεια, και ενώ κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές, έχασε την προεδρεία μετά την εκ των υστέρων «αποστασία» στελεχών των Ενωμένων Δημοσιογράφων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έκπληξη αναμένεται να υπάρξει και με το όνομα που θα αναλάβει αντιπρόεδρος της Ένωσης.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΣΗΕΑ «οι υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.»
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/esiea-simpraxi-nd-siriza-eklexthikan-nea-proedros-kai-genikos-grammateas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου