Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

(Και η Ίσκρα παίζει βαθυστοχιές του έτερου Καππαδόκη)! "Περίεργη" αφωνία στην αριστερά για το ότι το Unfollow μετατράπηκε σε δημοσιογραφική ντουντούκα του καπιταλιστή Β. Μαρινάκη.

Μια περίεργη αφωνία έπεσε απ’ αυτούς που θα έπρεπε να τοποθετηθούν δημόσια και ξεκάθαρα για το ότι η βασική συντακτική ομάδα του περιοδικού Unfollow επέλεξε να μετατραπεί σε δημοσιογραφική ντουντούκα του καπιταλιστή Β. Μαρινάκη.


Σαν μπλοκ εδώ και δυο μέρες στείλαμε ηλεκτρονικό μήνυμα σε δημοσιογράφο του περιοδικού –που τύχαινε στο παρελθόν να έχουμε επαφές- και του/της ζητούσαμε να πάρει θέση για τα όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας. Απαξίωσε να το κάνει.

Τώρα σύντροφος μας ενημερώνει, ότι έστειλε e-mail σε πολύ γνωστό του πρόσωπο και πρωτοκλασάτο ηγετικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Του ζητούσε την άποψη του για όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με δεδομένο ότι ο δημοσιογράφος Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος –ο μαέστρος που συντονίζει τον χαβά «αγιοποίησης» Μαρινάκη – υπήρξε στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε περασμένες εκλογές. (Να σημειώσουμε πάντως ότι ο Λ. Χαραλαμπόπουλος –απ’ όσο γνωρίζουμε - δεν υπήρξε ποτέ μέλος καμιά συλλογικότητας απ’ αυτές που απαρτίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οπότε θα βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο της σαν «συνεργαζόμενη προσωπικότητα»).  

Κι αυτός επίσης δεν θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει. Προφανώς θα θεώρησε ότι δεν  αφορά τον ίδιο και την συλλογικότητα του το ζήτημα. 

Τι έγινε ρε παιδιά; Εχουμε νέα ήθη στην αριστερά;


 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/06/unfollow_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου