Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο ανθυποΚασιδιάρης «κύριος» Τζήμερος ζήλεψε την "δόξα" του "ινδάλματος του"

Ο ανθυποΚασιδιάρης «κύριος» Τζήμερος το σκατόψυχο μίασμα του ανθρώπινου είδους, ξαναχτύπησε!

Αυτός, λοιπόν, ο εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, αυτή την φορά ζήλεψε την «δόξα» του "ινδάλματος του"και έβαλε στο στόχαστρο του την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

Προφανώς σαν πρεζόνι της δημοσιότητας που είναι πίστευε ότι έτσι θα βρεθεί στην επικαιρότητα.
Ετσι λοιπόν επιδόθηκε στην «αγαπημένη του» -κατ’ ομολογία συνήθεια. Αρχισε να σκίζει αφίσες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ οι οποίες καλούσαν σε απεργία στις 17 του μήνα.
Οταν η Αλεξάνδρα Μπαλού, τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί, βγήκε στην επιφάνεια ο «ανδρισμός» του Τζήμερου και άρχισε να γρονθοκοπεί την γυναίκα.
Αργότερα ο Θ. Τζήμερος, όπως κάθε φασίστας που σέβεται τον εαυτό του παίρνοντας σβάρνα τα ΜΜΕ προσπάθησε να αντιστρέψει τα γεγονότα. Τo τί πραγματικά συνέβη όμως το ακούμε στο παρακάτω ηχητικό –από την ραδιοφωνική εκπομπή του Μπογιόπουλου – από τον αυτόπτη μάρτυρα, πρόεδρο, του περιφερειακού συμβουλίου, Θόδωρου Σχοινά, Τα ίδια ισχυρίστηκε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, κάτι που επιβεβαιώνει με δήλωσή της και η Ρένα Δούρου.

Γι’ αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο έχουμε γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μας. Κάντε μια αναζήτηση και θα σας πλημμυρίσουν τα εμέσματά του.
Θα βρείτε αυτόν τον τύπο να βρίζει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα, να χαρακτηρίζει την γνωστή αγωνίστρια Δέσποινα Κουτσούμπα «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ», να σκυλεύει την μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ η πιο «ευπρεπής» διαδικτυακή του παρέμβαση ήταν όταν χαρακτήριζε τον Μαρξ «μαλάκα».
       
Δεν νομίζουμε ότι αξίζει να ανοίξει κανένας συζήτηση μ' αυτό τον "άντρα" που χτυπάει γυναίκες..
Αλλωστε όπως λέει και μια αραβική παροιμία «Μην προσπαθείς σε ένα γουρούνι να του μάθεις να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς». Αλλος είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοια ελεεινά αποβράσματα ....



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου