Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

(Ρέουν, ρέουν, καταρρέουν)! Παραιτείται ο Χάρης Γολέμης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και από διευθυντής του Ινστιτούτου “Ν.Πουλαντζάς”

Γολέμης


Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η “Αυγή” παραιτείται από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη θέση του διευθυντή του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς ο Χάρης Γολέμης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο κ. Γολέμης αποφάσισε την παραίτηση μετά την έντονη διαφωνία του για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Υπενθυμίζεται επίσης ότι είχε συνυπογράψει το κείμενο κριτικής 13 στελεχών σε πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «το στέλεχος της Αριστεράς με μακρά πορεία στον χώρο διαφώνησε έντονα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συμφωνία για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης».
http://www.iskra.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5/

1 σχόλιο:

  1. Ο Alex μπέρδεψε το "Νάτο Νάτο πετιέται...." το τραγούδι (από τον Μπούντζο του Καραϊσκάκη) με το ΝΑΤΟ!

    Ρέ αυτό το παιδί όλα τα μπερδεύει στο μυαλό του! Μάλλον Σαυτόν ισχύει το ... "Στο θολωμένο Μου Μυαλό ο Κόσμος Είναι μια σταλιά Του λέω Αλλού και πάει Αλλού.....Τους Εφιάλτες τραγουδώ.....!"

    Μάλλον το θολομένο Μυαλό του Alex Είναι το πρόβλημα! Διότι συμβουλευτήκαμε Εγκαφαλολόγο/Προκτωλόγο και μας είπε ότι ΌΛΟΙ το ΊΔΙΟ πρόβλημα Έχουν από τον Κατσαριδιάρη έως Kyriakouli! Μάλιστα σε προχωρημένη κατάσταση το βλέπουμε στο .... άσπρισμα των ... μαλλιών - όπως του Πουλόπουλου της Δημοκρατίας- Μας είπε ο Ιατρός με ιδικότητα Εγκεφαλολόγου/Πρωκτολόγου!

    Μάλιστα κακές γλώσσες λένε ότι Αυτοί όλοι είναι οι Ληστές των Νοσοκομείων για να αποφύγουν τοις ιατρικές εξετάσεις-Διότι χωρίς ενδοσκόπια δεν μπορούμε να δούμε το πρόβλημα Τους!! Ακούγεται .... Φυσικό!!!!!

    Μάλιστα ο ειδήμονας Ιατρός της Εγκεφαλικής Πρωκτολογίας προτείνειη ως εναλλακτική για εξέταση στους Αυτούς Κυριούς ΕΝΑΝ ..... Ηλιακό Διαβαθμιστή Υγρασίας για Κάθετες Καλλιέργειες! Αυτός πρέπει να ξέρει κάτις τις!!!




    1.Υ.Γ. Ερε Ωρε τι γίνεται και βλέπουμε! Μέχρι και ο Τραμπολίνο (Τράμπ) απλώνεται.... με τα χέρια Του πάνω στον Αλέξη Μας! Όλοι το αγκαλιαζουνοχαϊδεύουν ΌΛΟΙ (εκτός Ο Ελληνικός Λαός δηλ. Εγώ!!!)! Από τους Νεκρόφιλους μέχρι ... Ντεμέκ Πλανητάρχες! Ερε τι έχει πάθει Αυτό το Παιδί! Και είτανε ... γ. γ. ΚΝΕ! ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!! Η ΕΞΟΥΣΙΑ για την Αριστερά ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όχι ... γλυφιτζουριάκες!!!


    2.Υ.Γ. Γιατί όταν Ακούω Από ΟΛΟΥΣ "Εξοδο στης Αγορές" μου έρχεται στο Νού Το Τραγούδι Του ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ ΤΟ "ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ";;; !!! Πόσο Εύστοχα Τα Λέει Το Αυτό Τραγούδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή