Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Στριμωγμένα τα ναζιστικά στελέχη από την εξέλιξη της δίκη της ηγεσίας του εγκληματικού ναζιστικού μορφώματος, καταθέτουν μηνύσεις σε μια προσπάθεια αυτοθυματοποίησης τους.

Στριμωγμένο τα ναζιστικά στελέχη από την πορεία που έχει πάρει η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, (χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ» που αναφέρει ότι η κατάθεση του σκηνοθέτη Κώστα Γεωργούση: «Σφράγισε την καταδίκη της νεοναζιστικής ΧΑ»), προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν θύματα καταθέτοντας μηνύσεις σε όσους θεωρούν ότι αντιστρατεύονται στους εγκληματικούς σχεδιασμούς τους.

Εσι κατέθεσαν αγωγή εναντίον της ΠΟΣΠΕΡΤ και του προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη,  ζητώντας να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα για να προβάλλονται φιέστες ρατσιστικού μίσους με ομιλίες του Μιχαλολιάκου.

Ταυτόχρονα ο βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος, Γιάννης Λαγός, σε συνέντευξη του σε ραδιοσταθμό - στον  Ξένιο FM -προαναγγέλλει μηνύσεις στους συντρόφους που παρουσιάζουν την εκπομπή «Με χωρίς πατρίδα» στην ertopen, γιατί είχαν καλεσμένο τον Αλέξανδρο Γανδή,  μέλος της Γραμματείας της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού, και ο οποίος, όπως είχε κάνει και σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δεν απέδωσε τις «δέουσες τιμές» στους εκτελεσμένους –άγνωστο από ποιους- χρυσαυγίτες Φουντούλη και Καπελώνη.

Πλεονασμός να ασχοληθούμε με τα λεγόμενα Λαγού. Απλώς να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής της ναζιστικής συμμορίας ήταν αυτός που οργάνωσε και καθοδηγούσε την επίθεση ναζιστικού τάγματος εφόδου στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο», με τα γνωστά αποτελέσματα, ενώ υπάρχει απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ στην οποία αναφέρεται ότι ο Γιάννης Λαγός είναι «μαστροπός, εκβιαστής και προστάτης νυχτερινών κέντρων».
Συγκεκριμένα αναφέρετε στην έκθεση της ΕΥΠ: «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή γι’ αυτό ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών, εκβιασμούς καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία... Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_783.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου