Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεφτιλισμένα ασπόνδυλα κυβερνητικά πρεζόνια της εξουσίας ... με αποδείξεις (Ηχητικό)

Σε πρόσφατη ανάρτηση μας που υπέγραφε η συντρόφισσα Τ.Γ και ο οποία είχε τίτλο «153 εξευτελιστικά "ναι" στην εξαθλίωση του παρόντος, 153 αισχρά "ναι" στο ξεπούλημα του μέλλοντος μας..» αναφερθήκαμε για την ξεφτίλα, την ξεδιαντροπιά, την προστυχιά, και το ρεζιλίκι των κυβερνητικών βουλευτών που ψήφισαν του 2ο "αριστερό'' μνημόνιο, ξεχνώντας τι έλεγαν μέχρι πρόσφατα.

Ηρθε, λοιπόν η ραδιοφωνική «Ελληνοφρένεια» και έγινε ποιο συγκεκριμένη δείχνοντας για άλλη μια φορά με τι ξεφτιλισμένους πολιτικούς απατεώνες έχουμε μπλέξει.
Οι συντελεστές τις εκπομπής ανέσυρα από το αρχείο τους ενδεικτικές δημόσιες δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι σεργιάνιζαν σε τηλεοπτικά παράθυρα διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να ψηφίσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα. Το αποτέλεσμα το είδαμε προχτές.

Παραθέτουμε λοιπόν το παρακάτω ηχητικό, από την εκπομπή που αναφέραμαι, που μας δείχνει πόσο ελεεινά και τρισάθλια είναι τα ασπόνδυλα κυβερνητικά πρεζόνια της εξουσίας, που για να διατηρήσουν την βουλευτική καρέκλα –και φυσικά τα προνόμια που τους προσφέρει- δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μας δίνουν μαθήματα … συνέπειας και αξιοπιστίας. 



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_76.html

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: "ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ"

    Κύριε Προκόπη Πουλόπουλε!

    Τι μας λέτε τώρα; Σε ποιά σελίδα του 4 Μνημονίου είναι και αυτό;;
    Διότι ακούγεται ότι "Δωρητές Οργάνων" από Ζωντανούς έναντι τιμής μεταξύ 2χα-φ/4 έως φ/4-(3δ/2φ)Ζ εγκρίθηκε από την Λακεδοβουλή σας από το 2 Μνημόνιο! Μήπως τροποποιηθεί με το 4 Μνημόνιο τίποτα;; Διότι ακούγεται ξανά ότι Ψηφίστηκαν/Εγκρίθηκαν αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" μεταξύ των ηλικιών 30 με 42 για 75% των οργάνων τους για τους άνδρες και 36 με 48 χρονών για της γυναίκες και για το 65% των οργάνων τους!

    Πάντως μεγάλη επιτυχία είχε ο Αλέξης μας που απέκρουσε προς το παρόν στο 4 Μνημόνιο την έντονη "Επιθεση" που είχε θέλοντας να επιβάλλουν οι Ξένοι (ΔΝΤ/founds/banks/E.E.) και αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" και ηλικίες κάτω των 18 χρονών! Συγκεκριμένα στην σελίδα 586 παράγραφος 4b (στα αγγλικά) γράφουν για αρρενες από 9 έως 16 ετών το 15% των οργάνων τους και για κορτσόπαν από 12 έως 17 ετών το 10% των οργάνων τους!

    Από ότι βλέπουμε χρειάζονται φρέσκο πράγμα οι Νεκρόφιλοι!

    Ευτυχώς όμως που ο Αριστερός Αλέξης μας Αντιστάθεικε γενναία και μπλοκάρε την σελ. 586 παράγραφος 4b! Διότι ο Κυριάκος τι θα έκανε;;

    Εσύ Κύριε Προκόπη Συνταγματολόγε γιατί δεν το λές;;

    Προκόπιεεεεε τα Μακαρόόόόόνια να ναι ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή