Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΣΥΠΑ: «Στα μουλωχτά» ξεπουλούν περιουσία της Περιφέρειας Αττικής

dourou-tsipras

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), «»στα μουλωχτά”, εν αγνοία του Περιφερειακού Συμβουλίου, εν αγνοία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων “άλλαξε χέρια” περιουσία της Περιφέρειας Αττικής», και συγκεκριμένα οι δύο όροφοι του κτηρίου επί της οδού Σταδίου 60.

Όπως επισημαίνει με επιστολή του προς τη Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, εντεταλμένη σύμβουλο ΤΑΙΠΕΔ, «το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είτε γίνεται απ’ ευθείας από το κράτος, είτε από το ΤΑΙΠΕΔ, είτε από την ΕΤΑΔ, είτε μέσα από όποια άλλη μορφή, παραμένει ξεπούλημα… και γι αυτό όχι μόνο δεν νομιμοποιείται στη συνείδησή μας, αλλά θα κάνουμε κι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το ακυρώσουμε».
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΠΑ
Κατανοούμε την ταχύτητα και την σκοπιμότητα με την οποία μας απαντήσατε, σε μια ανακοίνωση στην οποία πρώτα απ΄όλα όφειλαν μία απάντηση τόσο η σημερινή Περιφερειακή Αρχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ, όσο και η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ.
Δεν μας παραξενεύει βέβαια η σιωπή των προηγούμενων Περιφερειακών Αρχών, γιατί πράγματι «στα μουλωχτά», εν αγνοία του Περιφερειακού Συμβουλίου, εν αγνοία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων «άλλαξε χέρια» περιουσία της Περιφέρειας Αττικής.
Με εύσχημο τρόπο μας λέτε ότι και σήμερα, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι 2 όροφοι του κτηρίου επί της οδού Σταδίου 60, δεν ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής, δεν επανήλθαν στην κυριότητά της, αφού όπως είναι γνωστό σε όλους οι σχετικοί νόμοι και αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ακυρώθηκαν.
Δεν μας λέτε βέβαια αν και το γνωρίζετε, ως μέλος της διοίκησης ταυτόχρονα και του ΤΑΙΠΕΔ και της ΕΤΑΔ, πότε έπαψε το εν λόγω ακίνητο να αποτελεί ιδιοκτησία της Περιφέρειας Αττικής (Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης προηγούμενα), για ποιο διάστημα το διαχειρίστηκε το ΤΑΙΠΕΔ, εάν έχουν προηγηθεί συνεννοήσεις με την Περιφέρεια Αττικής πριν την έναρξη της διαδικασίας εκμίσθωσης του ακινήτου αυτού, στο οποίο στεγάζονται υπηρεσίες μας, καθώς και τι σκοπεύετε να κάνετε με τις υπηρεσίες αυτές, εάν βρεθεί εκμισθωτής.
Τέλος σας γνωρίζουμε ως συλλογικός εκφραστής των εργαζομένων στη Περιφέρεια Αττικής, ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είτε γίνεται απ’ ευθείας από το κράτος, είτε από το ΤΑΙΠΕΔ, είτε από την ΕΤΑΔ, είτε μέσα από όποια άλλη μορφή, παραμένει ξεπούλημα… και γι αυτό όχι μόνο δεν νομιμοποιείται στη συνείδησή μας, αλλά θα κάνουμε κι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το ακυρώσουμε.
http://ergasianet.gr/2017/04/19/%CF%83%CF%85%CF%80%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%89%CF%87%CF%84%CE%AC-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου