Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

(Απίστευτοι ακροδεξιοί και νεοφιλελεύθεροι οι Συριζαίοι: ιδιωτικοποίησαν και την Αστυνομία)! Σύμβαση ΕΛΑΣ-Fraport για τη φύλαξη 14 αεροδρομίων



Τη μεταξύ τους σύμβαση παροχής υπηρεσιών υπέγραψαν η Ελληνική αστυνομία και η Fraport Greece, για 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και Σκιάθου. Σε αυτά, η αστυνομία θα καλύπτει υπηρεσίες τάξης, ασφάλειας, τροχαίας και ελέγχου διαβατηρίων, όπως προβλέπει η νομοθεσία και η σύμβαση.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της σύμβασης θα παραχωρηθούν δωρεάν στην Ελληνική Αστυνομία – σε κάθε αεροδρόμιο – χώροι, υλικοτεχνικός εξοπλισμός και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ενώ προβλέπεται και παροχή μεγαλύτερων χώρων και εγκαταστάσεων, σε περίπτωση μελλοντικής αύξησης της εναέριας κυκλοφορίας.
Η ασφάλεια αερομεταφορών- έλεγχος χειραποσκευών, αποσκευών φορτίου -ταχυδρομείου, προμηθειών αερολιμένα κ.λπ.- θα ανατεθεί από την Fraport Greece σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/simvasi-elas-fraport-gia-ti-filaxi-14-aerodromion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου