Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Τo Συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο Ελένη Αυλωνίτου σε νέα κατορθώματα

 
Το ρεσιτάλ «αριστερής» βλακείας που ακούμε όλο αυτό τον καιρό από Κυρίτσηδες, Φίληδες, Κατρούγκαλους και δεν συμμαζεύεται δεν έχει προηγούμενο.

Αυτό όμως το Συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο, που ξεπερνά τους πάντες ονομάζεται Ελένη Αυλωνίτου, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας σχολιάζοντας τις απίστευτες αρλούμπες που πετάει, όπως: «Αυτοί, που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, μας οδηγούσαν έξω από το ευρώ...», προς μεγάλη ικανοποίηση των συντελεστών των σατιρικών εκπομπών.

Κάποιες τέτοιες φορές αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί οι ψηφοφόροι που έλκονται από τον λόγο και την παρουσία τέτοιων ατόμων. Δεν είναι μόνο  ο ασυνάρτητος λόγος τους αλλά και η γενικότερη παρουσία τους -στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και την κοινοβουλευτική παρουσία της κυρίας αυτής μπορεί να μιλάμε- που μόνο ιλαρότητα προκαλεί.
Τώρα και με τις πρόσφατες δηλώσεις αυτού του άθλιου υποκειμένου δεν μπορούμε να γελάσουμε αλλά μόνο να εξοργιστούμε.
Μόλις λίγες μέρες μετά την κατακραυγή που εισέπραξε η κυβέρνησή της με την απόφαση να χρησιμοποιήσει –να βασανίσει στην ουσία- το 6χρονο παιδί του Μαζιώτη και της Ρούπα για να εκβιάσει τους γονείς του, έρχεται το νούμερο αυτό, με την βουλευτική έδρα, για να πανηγυρίσει για τις κυβερνητικές «επιδόσεις»!  Και ποιες είναι αυτές; Οι συλλήψεις των δυο αυτών μελών του «Επαναστατικού Αγώνα»!

Η «εθνομητέρα» αυτή έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ ηλιθιότητας και γελοιότητας. Την στιγμή που όλα τα γραβατομένα λαμόγια κάνουν πάρτι, την ώρα που ο κόσμος της εργασίας, οι άνεργοι και οι απόμαχοι δουλειάς δεινοπαθούν από την βάρβαρη ανάλγητη κυβερνητική πολιτική αυτή εντοπίζει κυβερνητικά «κατορθώματα». Δεν θα επεκταθούμε παραπέρα. Θα αφήσουμε τον «Τσολιά», να κάνει τον επίλογο της ανάρτησής μας.
 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/01/o_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου