Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

(Δεν μας ενδιαφέρει ο Καμμένος, ούτε τα παιγνίδια του Μαρινάκη για πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και την άνοδο στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ "δικού του"! Εμάς μας ενδιαφέρει η φασίζουσα στοχοποίηση ως... "φίλου" της Ρούπας)... Συνελήφθησαν ο εκδότης και ο διευθυντής των Παραπολιτικών

Συνελήφθησαν ο εκδότης και ο διευθυντής των Παραπολιτικών Συνελήφθησαν, ύστερα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Ιωάννης Κουρτάκης, εκδότης και διευθυντής της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και νόμιμος εκπρόσωπος του «Παραπολιτικά FM 90,1», και ο Παναγιώτης Τζένος, αρχισυντάκτης της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και διευθυντής προγράμματος ραδιοφωνικού σταθμού. 
Ο Πάνος Καμμένος κινήθ
ηκε σε βάρος του Παναγιώτη Τζέου και του Ιωάννη Κουρτάκης, καθώς όπως κατήγγειλε εκβιάζεται από την εφημερίδα προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες που ανέφεραν πως το μέσο είχε χρηματιστεί από κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ έγινε έπειτα από προσπάθεια συσχέτισης του ανήλικου παιδιού του με την ένοπλη βία και την τρομοκρατία από τους Ιωάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στα «Παραπολιτικά Fm».
Αρχικά συνελήφθη ο Παναγιώτης Τζένος στα γραφεία των Παραπολιτικών από αστυνομικούς που συνοδεύονταν από εισαγγελέα και βάσει της διαδικασίας του αυτοφώρου. Λίγο αργότερα προσήλθε στη ΓΑΔΑ και ο εκδότης ο Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για «παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου που μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας». «Στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια», έγραψε.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους μέχρι την εκτέλεση του αυτοφώρου. Και οι δύο παραπέμπονται αύριο το μεσημέρι στις 12:00 στο τριμελές αυτόφωρο με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης. Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας διαχώρισε τη δικογραφία ως προς την συκοφαντική δυσφήμιση και ως προς την υπόθεση της κακουργηματικής απόπειρας εκβίασης, την οποία παραπέμπει σε τακτική δικάσιμο.
Ειδικότερα στην εκπομπή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων:
 
Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για την σύλληψη της κ. Ρούπα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφουντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτιδες.
[...]
Αναμένουμε και μία δήλωση του συγκυβερνήτη του κ. Πάνου Καμμένου, για παράδειγμα να βγει και να μας πει αν ήταν καλό που συνελήφθη η Ρούπα. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καμία δήλωση. Την περιμένουμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πάνος έχει κάνει το κουνέλι. Τέσσερις μέρες το κουνέλι.
[…]
Ναι, γιατί ο γιος του Πάνου είναι λίγο με τη Ρούπα. Είναι λίγο με τη Ρούπα ο γιος του Πάνου.
[…]
Και θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του υιού Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Όχι τίποτε άλλο, μου λένε ότι ο μικρός Καμμένος είναι λίγο Εξάρχεια».
Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν:
«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, εκδότη-διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας "Παραπολιτικά", διαχειριστή της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας "www.parapolitika.gr" και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού "Παραπολιτικά FM 90,1"
και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά» και της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας "www.parapolitika.gr" και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού "Παραπολιτικά FM 90,1"
για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά FM 90,1" για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ».
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του επισημαίνει:
«Η μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ κατά του Ιωάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου έπειτα από την προσπάθεια συσχέτισης του ανήλικου παιδιού του Π.Καμμένου στη ραδιοφωνική τους εκπομπή με την ένοπλη βία και η κίνηση των νομικών διαδικασιών από τους αρμόδιες Αρχές, έδωσε την ευκαιρία σε κόμματα που ταύτισαν τη διαδρομή τους με τη χειραγώγηση των ΜΜΕ να επιτεθούν στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και φαντασιώνονται παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη εκείνοι που μεταχειρίστηκαν τη δικαιοσύνη και τη δημοσιογραφία με όρους διαπλοκής και εξυπηρέτησης ειδικών συμφερόντων»
http://tvxs.gr/news/ellada/synelaban-ton-dieythynti-ton-parapolitikon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου