Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

(Αυτή είναι η μετασταλινική και ορθόδοξη Ρωσία του Πούτιν)! Σε άλλα WTF νέα: Αυτό το ρωσικό ριάλιτι θα επιτρέπει φόνους και βιασμούς



Και κάποιοι έλεγαν ότι τo κόνσεπτ των ‘Hunger Games’ ήταν πολύ τραβηγμένο. Εντάξει, δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε επίπεδο λοταρίας 17χρονων, αλλά στο ‘Game 2: Winter’, ένα καινούριο ριάλιτι σόου της Ρωσίας που θα αναμεταδίδεται επί 24 ώρες, 30 συμμετέχοντες θα αφεθούν στην ερημιά της Σιβηρίας για 9 μήνες και 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

Και καλά μέχρι εδώ, αλλά μία καταχώρηση για το σόου γράφει: “Κάθε συμμετέχοντας συναινεί στο γεγονός ότι μπορεί να ακρωτηριαστεί, ακόμα και να σκοτωθεί. 2000 κάμερες, 900 εκτάρια και 30 ζωές. Τα πάντα επιτρέπονται. Διενέξεις,αλκοόλ, φόνος, βιασμός, κάπνισμα, τα πάντα”.

Προσπερνώντας το γεγονός ότι ο βιασμός και το κάπνισμα βρίσκονται στην ίδια πρόταση, γιατί ok γιατί όχι ας πούμε, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και δημιουργός του σόου Yevgeny Pyatκovsky, δήλωσε ότι πέντε χώρες έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του κόνσεπτ και τόνισε ότι μπορεί τα παραπάνω να επιτρέπονται - και μάλιστα δε θα μπορούν να αποτραπούν από τη στιγμή που το ριάλιτι δε θα έχει συνεργείο - αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οποιοσδήποτε διαπράξει έγκλημα δε θα συλληφθεί από την αστυνομία. Απλά όποιος υπογράψει αποδέχεται τις συνέπειες.
Καλά Χριστούγεννα.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/se-alla-wtf-nea-ayto-to-rwsiko-rialiti-tha-epitrepei-fonoys-kai-viasmous.4444486.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου