Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

(Εξαιρετικό)! Ξαναχτύπησε πάλι ο γελοίος Λεβέντης!

Γράφει ο mitsos175

Άκου τι είπε ο Λεβεντάκος στο Πρώτο Ψέμα: «Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο... Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις».


Κι άλλα 200€ να πάρουμε Διαστημόπλοια; Αν είχαμε το USS Enterprise δεν θα μας την έβγαινε κανείς... στην τηλεόραση. Πάντως το Battlestar Galactica φθηνότερο έρχεται, ενώ είναι και καλύτερο και δοκιμασμένο.

Μόνο που δεν πεινάς εσύ Λεβέντη μ'. Εσύ μια χαρά ξεκοκαλίζεις το μισθό του βουλευτή, που ναι και παχύς - παχύς. Κάτσε πρώτα να πεινάσεις και μετά μίλα. Όχι να μου κάνεις διάλεξη "περί δίαιτας", ενώ έχεις γεμάτο το στόμα από πίτσα κι άλλες λιχουδιές. Θες αεροπλάνα; Ωραία, δώσε τότε το μισθό σου, την περιουσία σου, μαζί με ότι έχουν οι βουλευτές σου κι όσοι σε ψήφισαν, και πάρτε αεροπλάνα. Άμα πεινάσετε, φάτε φτερούγα F-35 με σάλτσα εθνικοφροσύνης. Αλλά τη σύνταξη των άλλων, δεν έχεις δικαίωμα να την αγγίξεις. Δεν δούλεψες εσύ αυτά τα λεφτά.

Φτιάχνουν κλίμα, αγάπη μου. Για νέα, αγριότερη λεηλασία. Όλα κόλπα. "Θα μας την πέσουν οι Τούρκοι". Μόνο; Εδώ μας την έπεσαν Αμερικάνοι, Γερμανοί, Ευρωπαίοι, κάθε τομάρι τοκογλύφος και μας ροκανίζει το μεδούλι. Ο Ερτογκάν, σαν κουταβάκι των ΗΠΑ που είναι, ζητά κόκκαλο, γι αυτό γαυγίζει μπας και του ρίξουν τα αφεντικά κάνα αποφάγι. Εμείς είμαστε το γεύμα, δεν μας πέφτει λόγος.

Πάλι φταίει ο κόσμος! Οι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι. Οι τραπεζίτες ποτέ! Ούτε οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι καναλάρχες, τα παράσιτα που έχουν όλο τον πλούτο και που δεν δίνουν "τ' αγγέλου τους νερό", όχι φόρο. Γι αυτούς θα πεις τίποτα Βασιλάκη; Τίποτα! Κι ας ευθύνονται αυτοί για την κρίση μαζί με τους πολιτικούς, τα τσιράκια τους. Θα σας στο πω απλά και ευγενικά:

Κάτω τα κουλά σας από τις συντάξεις, παλιοτόμαρα, πλιατσικολόγοι, μη σας πάρει ο διάολος.
Όσο για τα εθνικιστικά που λένε αυτοί που κατάστρεψαν τη χώρα, σας λέω τούτα: Πρώτον, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Αν έχουμε νεκρούς από πείνα, γιατί το πάνε να βιώσουμε πάλι το χειμώνα του 1941-1942, τα αεροπλάνα θα είναι άχρηστα. Πόσο μάλλον που ούτε καύσιμα δεν θα υπάρχουν. Δηλαδή, τι του λείπει του ψωριάρη, F-35 με μαργαριτάρι! Φτιάξτε πρώτα τα βασικά και μετά ΑΝ περισσεύουν, βλέπουμε... Βλέπουμε τι μίζες θα πάρετε, που γι αυτό γίνεται ο ντόρος. Αλλιώς, όποιος θέλει αεροπλανάκια, να πάρει με δικά του λεφτά, το ξαναλέω, να το εμπεδώσουν.

Δεύτερο, οι Γερμαναράδες ναζί που κυβερνάνε, θέλουν να μας φάνε οι ίδιοι. Αν γίνει πόλεμος, το Χρέος και το Ευρώ θα κοιτάμε; Θυμίζω πως έγινε ο "ατυχής" (πιο σωστά "ηλίθιος") πόλεμος το 1897. Είχε προηγηθεί η πτώχευση του 1893. Όποιος γουστάρει μάχες, να συνεννοηθεί με τους φασιστομαλάκες των άλλων χωρών να πάνε να πολεμήσουν σε μια έρημο ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, να μας αφήσουν ήσυχους. Να πεθάνουμε εμείς για να ζήσουν κάποιοι άλλοι και να μας πάρουν τα σπίτια μας από πάνω; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

Οπότε, άστο Βασίλη μ' "δεν μας φθάνουν τα μισθά". Δώσε όμως εσύ το καλό παράδειγμα και πρόσφερε τη σύνταξη σου. Άντε ντε, το είχες υποσχεθεί μαζί με άλλα φούμαρα... .


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_80.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου