Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Σάπισαν σε χρόνο ρεκόρ

Γράφει ο mitsos175.   

Η άλλη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στους εργαζόμενους. Στον ΟΑΣΘ αυτή τη φορά. Μα και βέβαια! Σε ποιόν θα επιτεθεί; Φυσικά στους εργαζόμενους, τους οποίους εξαπάτησε κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.



Ας δούμε λοιπόν τα παχιά λόγια: "Για μια ακόμη φορά οι Θεσσαλονικείς χρησιμοποιούνται ως όμηροι ενώ η πόλη και ολόκληρος ο νομός κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς λεωφορεία. Οι αρνητικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην αγορά εν μέσω οικονομικής κρίσης ουδόλως φαίνεται να ενδιαφέρουν το σωματείο εργαζομένων - μετόχων. Όπως δεν τους ενδιαφέρει η ταλαιπωρία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, η οποία γίνεται ιδιαίτερα έντονη τις μέρες αυτές που η ανάγκη μετακινήσεων είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των εορτών»
Μπλα μπλα μπλα, πάλι η αγορά και συνεχίζει: «η δραματική μείωση των δρομολογίων στην οποία έρχονται να προστεθούν οι συνεχείς βλάβες στα λεωφορεία δε φαίνεται να απασχολούν τη διοίκηση του σωματείου, η οποία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στον αντιπολιτευτικό της ρόλο".
Ευτυχώς που πονάτε εσείς για την αγορά και για τα αμάξια...

Ότι δηλαδή οι εργαζόμενοι χριστουγεννιάτικα παίρνουν ομήρους! Κάτι σαν τον κακό στο έργο "πολύ σκληρός για να πεθάνει". Έλα όμως που το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί είναι "πολύ ψεύτες για να τους πιστέψουμε". Δεν μας είπατε ρε "συντρόφια", τι ζητάνε, λύτρα μήπως; Όχι τα δεδουλευμένα των μηνών Οκτωβρίου Νοεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου τους!

Δηλαδή ρε αριστεροί της πλάκας, χρωστάτε δυο μήνες, αφήνετε τους εργαζόμενους μέρες εορτών απλήρωτους και αυτοί είναι που κρατάνε ομήρους; Όχι εσείς; Γιατί δεν τους δίνετε τους μισθούς τους, να τελειώσει η ιστορία; Ξέρετε κανένα να δουλεύει τζάμπα; Ακόμα και το δούλεμα που μας κάνετε εσείς, μας έχει στοιχίσει ένα Μνημόνιο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πασχίζει να φέρει το βρικόλακα στην εξουσία. Δεν ξέρω γιατί, ίσως διότι είναι τόσο - μα τόσο άχρηστοι, πάντως προσπαθεί πάρα πολύ. Τα περί ταλαιπωρίας τα έχουμε ακούσει κι άλλοτε. Από τα καθίκια των καναλιών. Για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία υπεύθυνη πάντα είναι η κυβέρνηση (όποια κι αν είναι αυτή) η οποία με την πολιτική της αναγκάζει τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Αυτή άλλωστε ήταν η άποψη και του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση. Είπαμε ότι η εξουσία διαφθείρει αλλά εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ το παρακάνατε. Σαπίσατε σε χρόνο ρεκόρ.

Copy paste εσείς, Copy paste κι εγώ: Η κωμωδία έχει φτάσει πλέον στην μεγαλύτερη ακμή της σε αυτή την εποχή παρακμής και σαπίλας. Η αγορά δεν μπορεί να δουλέψει από την απεργία, όχι από το μνημόνιο, όχι από τα χαράτσια, από την απεργία!
Η πόλη διαλύεται, όχι από την ανικανότητα του/της ...  αλλά από την απεργία! Όλες τις άλλες μέρες είχαμε Παράδεισο, μέχρι που έγινε η καταραμένη απεργία! Δεν έχουμε λεφτά, παιδεία, υγεία, κράτος, δεν έχουμε έντιμους πολιτικούς, δεν έχουμε τίποτα, αλλά γελοίους έχουμε και με το παραπάνω.

Είχα γράψει για τις ίδιες δηλώσεις του δημάρχου. Στις τελείτσες μετά το "του/της" βάλετε όποιον θέλετε. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κι αλλιώς ίδιοι κι απαραχάραχτοι είναι.  


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_149.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου