Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

(Φραγκάτος ο πρώην εργολάβος και παππούς της οικογένειας Τσίπρα)! Το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη


Το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη δήλωση πόθεν έσχες του Αλ. Φλαμπουράρη για το 2014

Εισοδήματα ύψους 176.582 ευρώ δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στη δήλωση πόθεν έσχες του 2014. 


Ο κ. Φλαμπουράρης, που δηλώνει συνταξιούχος, έχει μαζί με τη σύζυγό του έναν μακρύ κατάλογο ακίνητης περιουσίας, ενώ στην ίδια οικονομική χρήση εμφανίζει συμμετοχή στη ΜΕΡΙΤ ΧΑΕΠΕΥ. 



Ο υπουργός Επικρατείας είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας παλαιότερα σχετικά με την κατασκευαστική του εταιρία, η οποία ήταν ανάδοχος δημοσίων έργων. Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει ότι στις 26 Ιανουαρίου 2015 (σ.σ.: δηλαδή την επόμενη ημέρα από τις εκλογές που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση) έτρεχε «στο ΤΣΜΕΔΕ» για να κλείσει τη συμμετοχή του εκεί, αφού πλέον είχε εκλεγεί βουλευτής επικρατείας και προέκυπτε θέμα ασυμβίβαστου. 

Ο κ. Φλαμπουράρης είχε προσκομίσει τότε συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης των μετοχών του, η οποία είχε επικυρωθεί από αξιωματικό της ΓΑΔΑ, για να αποδείξει ότι δεν ήταν πλέον ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας. 

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Εσχες Τασία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας σήμερα σε δημοσιογραφική ερώτηση επί του θέματος, τόνισε ότι «ο κ. Φλαμπουράρης τότε είχε δηλώσει περισσότερα από όσα ήταν υποχρεωμένος».

Διαβάστε επίσης:


http://www.zougla.gr/politiki/article/to-po8en-esxes-tou-alekou-flampourari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου