Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

(Ένα άρθρο τηςΛαφαζανικής Ίσκρας προς τη σωστή κατεύθυνση)! ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!

(Δευτ. 31/10/16 – 20:37)
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΥ*
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ & ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Να καταγγελθεί το από 5/3/2010 «Σύμφωνο Συνεννόησης & Συνεργασίας» Μέρκελ – Παπανδρέου το οποίο οδήγησε στην ίδρυση – από την Γερμανία – της «Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης» και στον διορισμό Γερμανού «Υπουργού Ελλάδας» – με τον αναμφισβήτητο σκοπό την διείσδυση της Γερμανίας (του κεφαλαίου της με τον "μανδύα" της δικής της από εποχής Μπίσμαρκ "αυτοδιοίκησης") στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ούτε κατατμείται και τεμαχίζεται σε «Δήμους & Περιφέρειες» σύμφωνα με τις ορέξεις του ελληνικού, γερμανικού και παγκόσμιου κεφαλαίου.
Η ισότιμη και εθελοντική συνεργασία με κάθε χώρα και λαό με αμοιβαίο όφελος είναι το ζητούμενο, όχι η υλοποίηση των αποικιακών Μνημονίων εξαθλίωσης & κηδεμονίας της Ελλάδας από «Φιλέλληνες».
Δεν έχουν λόγο ύπαρξης – είναι απαράδεκτη, προκλητική και υποτιμητική η παρουσία και η "αποστολή", η εισβολή «περιέργως» και πάλι μετά το «συντελιακό» έτος του 2010 , όλων των Κομματικών Ιδρυμάτων της Γερμανίας με την εγκαινίαση «υποκαταστημάτων» στην Ελλάδα . Η συνταγματική τους αποστολή, ακριβώς όπως και τα γεωγραφικά όρια παρουσίας των «μητρικών κομμάτων» που ανήκουν, απευθύνεται στην «επιμόρφωση» & στην «παιδεία» της γερμανικής κοινωνίας – η θέση τους είναι στη Γερμανία! Ευχαριστούμε, μπορούμε να διαβάζουμε στο διαδίκτυοκαι στα ΜΜΕ τις «σκέψεις και τις μελέτες τους».
Να καταγγελθεί από όλα τα συναρμόδια υπουργεία της Ελληνικής «Πολιτείας» και τους «αυτοδιοίκητους» Δήμους η κάθε «Προγραμματική Συμφωνία» που επιτρέπει την «συμφιλιωτική» δράση των δύο νεοσύστατων "Ιδρυμάτων" της Γερμανίας με στόχο (71 χρόνια μετά την λήξη του Β'Π.Π!, τώρα θυμήθηκαν το «ηθικό» τους χρέος , δεν είναι περίεργο;) τον «κατευνασμό» με «30 Αργύρια» των Δήμων που υπέστησαν στον Β' Π.Π τα γερμανικά – ναζιστικά Ολοκαυτώματα ( με το λεγόμενο «Ίδρυμα Μέλλοντος», προφανώς γερμανικού «μέλλοντος»), ΑΝΤΙ της έναρξης της άμεσης καταβολής των οφειλόμενων εδώ και 66 χρόνια (της Δυτικής Γερμανίας, η οποία αυτοπροσδιορίστηκε σαν η συνέχεια της κρατικής οντότητας του Γ' Ράιχ) Επανορθώσεων & Αποζημιώσεων ΚΑΙ στην «προληπτική καταστολή» του πνεύματος Αντίστασης της ελληνικής νεολαίας, όπως και στην ενσωμάτωση της στις αμφιλεγόμενες γερμανικές - «ευρωπαϊκές» ιδέες & πρότυπα (με το λεγόμενο «Ελληνο – Γερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας»).
Γιατί δεν εξέφρασαν την επιθυμία άλλες μητροπολιτικές χώρες της Ευρώπης, δεν ακολουθούν με το «ίδιο πάθος» της Γερμανίας, τις νέες εκστρατείες για «αδελφοποιήσεις» (με «επιχειρηματικότητα») & «συμφιλίωσης» με την Ελλάδα;
Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η εισβολή του γερμανικού «ιδρυματισμού» και της «Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης» – αποφασίστηκαν ταυτόχρονα με την επιβολή «συμμαχικής – εταιρικής» κηδεμονίας στην Ελλάδα το 2010;
Την απάντηση δεν την περιμένουμε από την άρχουσα πολιτικοοικονομική τάξη της Γερμανίας, ούτε από τους Έλληνες «πρόθυμους» για κάθε είδους με το αζημίωτο «συνεργασία», την απάντηση θα την δώσει ο ελληνικός λαός.
*Δημοσιογράφος – πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου Μονάχου – Ερευνητής από το 1987 μέχρι σήμερα της ιστορίας των συνεπειών της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και υπερασπιστής με σειρά δεκάδων ερευνών, δημοσιεύσεων, εμφανίσεων και παρεμβάσεων, ιδιαίτερα το 1990 κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ενοποίηση της Γερμανίας , στα Μ.Μ.Ε , της Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων (προς το Δημόσιο) και Αποζημιώσεων (προς τους Πολίτες), όπως και της επιστροφής των ¨Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδος προς το Γ΄Ράιχ, του Γερμανικού Παθητικού στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό "Κλήρινγκ" και των κλαπέντων ελληνικών αρχαιωτήτων και άλλων πολιτιστικών θησαυρών.
Άλλες σχετικές δημοσιεύσεις του ιδίου στην Iskra :
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=25604:koutsomitopoulos-fuchtel&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου