Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

(Πόσα είχε πάρει ο Ζούγκλας από τον Μπόμπολα για το ΘΕΜΑ; Μπόμπολας - ΣΥΡΙΖΑ χέρι-χέρι)! Άθλιος κιτρινισμός από την "Αυγή"...



Σχόλιο από Δέσποινα Κουτσούμπα:  

Προχτές ανεβάζει ο υπουργος Καμμένος το αθλιο δημοσιευμα του zougla.gr με ροζ λεπτομέρειες για δικαστή του ΣτΕ, που έχουν βγει από παρακολουθήσεις υπηρεσιών, και σήμερα το κάνει πρωτοσέλιδο ο Κουρής στο Contra και η Αυγή!

Ο κυβερνητικός κιτρινισμός και η σαπίλα μας περιβάλλουν. 

Είπαμε: την αστική Δημοκρατία την κηδεψαμε νωρίς. Αλλά τώρα μας πιάνουν οι αναθυμιάσεις από το πτώμα...

Η είδηση

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι σήμερα η εφημερίδα-”όργανο” του ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΓΗ αποκάλυψε και «έδωσε» το όνομα του δικαστικού, που ελέγχεται για προσωπική υπόθεση και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση του με σπουδάστρια της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, που μετέπειτα εισήλθε ως δικαστής στο ΣτΕ.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της το όνομα του εν λόγω δικαστικού, σε μια κίνηση ασυνήθιστη για τα δεδομένα μιας εφημερίδας αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων.

Σημειώνεται, πως ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νικόλαος Παρασκευόπουλος διέταξε χθες, Δευτέρα, τη διενέργεια έλεγχου (πειθαρχικού και ποινικού) σε βάρος δικαστή με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο για την εμπλοκή του σε υπόθεση σπουδάστριας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών κατά το έτος 2014.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/10/blog-post_281.html#ixzz4NVNwPVZT


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου