Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

(Τα σχόλια δικά σας)! Γιώργος Καφετζόπουλος: «Τους έχω βαρεθεί, μεγαλύτεροι υποκριτές από αυτά τα φρόκαλα που κονομάνε πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι»

KAFETSOPOULOS


Ξέσπασε μέσω Facebook ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος, κατά «των πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών».
Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ο Γιώργος Καφετζόπουλος, o οποίος έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του σπουδάζοντας την υποκριτική τέχνη, έγραψε:

«Υπάρχει κάποιο σάιτ ή κάποιος που μπορεί να μου δώσει βήμα να γράφω άρθρα εναντίον πολιτικοποιημένων καλλιτεχνών, ή ιδεολόγων καλλιτεχνών ή αριστερών αφεντικών;;;; Τους έχω βαρεθεί, μεγαλύτεροι υποκριτές από αυτά τα φρόκαλα που κονομάνε πουλώντας ιδεολογία και αριστεριλίκι δεν υπάρχουν. Και επειδή στο θέατρο και στο σινεμά είναι φουλ τέτοιοι, θέλω κάποιος να μου δώσει ένα βήμα να τα γράφω με ψευδώνυμο. Και να αρχίσω να ρουφιανεύω και τις λαδιές που γίνονται στο χώρο. Γενικά υπάρχει υλικό αλλά δεν θέλω να τα γράφω εδώ, προτιμώ με ψευδώνυμο. Θέλω να ασχοληθώ με τον φασισμό του σκηνοθέτη στην σύγχρονη τέχνη και ειδικότερα από άτομα που αυτό πλασάρονται ως αντίθετοι του. Έχει ψωμί».
http://www.huffingtonpost.gr/2016/08/28/story-facebook-aristera_n_11746188.html?1472373955&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου