Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

(Κατάντια νεοδοσιλόγων! Και οι καραδεξιοί καταδικάζουν το καθεστώς της ανελευθερίας του λόγου που επιχειρούν οι ταγματαλήτες Τσιπρίτες - ζηλωτές της δόξας των ιδεολογικών προγόνων τους Χιτών και χουνταίων χωροφυλάκων! Το συνδικαλιστικό κίνημα στους ΟΤΑ πρέπει να πάρει θέση)! To tweet του Γιάννη Βρούτση για την κράτηση του δημοτικού υπαλλήλου Πάρου

To tweet του Γιάννη Βρούτση για την κράτηση του δημοτικού υπαλλήλου Πάρου
Πολιτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα της κράτησης του Δημοτικού Υπαλλήλου, Λευτέρη Καρποδίνη, που όπως αποκάλυψε το zougla.gr, μετά από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο εν λόγω χρήστης των social media, κρατήθηκε επί 3,5 ώρες στο Α.Τ. Πάρου, γιατί σχολίασε με το δικό του τρόπο και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, την άφιξη του Πρωθυπουργού στην Πάρο για τα εγκαίνια του Νέου Αεροδρομίου.


Άμεση ήταν η αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΝΔ – Βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση, στο θέμα της «υπό κράτησης» δημοτικού υπαλλήλου της Πάρου, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr.


Ο πρώην Υπουργός, επισυνάπτοντας το link του θέματός μας, στον προσωπικό του λογαριασμό το Twitter έγραψε: «Τελικά όλα «πρώτη» φορά με αριστερά! Στην Πάρο η πολιτική σύλληψη στην Ελλάδα για ανάρτηση στο FB. Να προσέχετε»



Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση


http://www.zougla.gr/politiki/article/to-twet-tou-giani-vroutsi-gia-tin-kratisi-tou-dimotikou-ipalilou-parou

http://paremvasiedsna.blogspot.gr/2016/07/to-tweet.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου