Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

«Στα κάγκελα» για το ΠΑΜΕ, «τουμπεκί» για τα τραπεζώματα υπουργών

polakis-trapezoma

«Στα κάγκελα» είναι τις τελευταίες ημέρες οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΟΕΝΓΕ, γιατί χρηματοδοτήθηκε από την Ομοσπονδία τους το ΠΑΜΕ για οργάνωση κινητοποιήεων και διαμαρτυριών.

Όταν όμως πριν από μερικούς μήνες οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΟΕΔΗΝ έπαιρναν από την Ομοσπονδία χρηματοδότηση για να κάνουν το τραπέζι στα μέλη της παράταξης από την επαρχία και πήγαιναν το ίδιο βράδυ σε τραπέζωμα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη στο Θησείο, τότε ο κ. Βαρνάβας και η παρέα του έκαναν «τουμπεκί».
Εμ, πως να το κάνουμε! Άλλο οι αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες κι άλλο τα τραπεζώματα ημετέρων υπουργών...
Πηγή: ygeionomikoi.gr
http://www.ergasianet.gr/menu-epikairotita/menu-epik-koinonia/21767-meta150716-21766

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: Ο «Iκανός για Oλα», λοιπόν, ο Τσίπρας, μέχρι τώρα ξέπλενε Μνημόνια. Τώρα ξεπλένει και τους ΝΑΤΟικούς γκάνγκστερ!
    Τώρα, Κοτζιάς KAI Τσίπρας KAI ... Xαμμένος πρώτο Tραπέζι πίστα στο ΝΑΤΟικό συνδικάτο του Eγκλήματος (ποιοτική ξεφτίλα, ποιοτική !!!) !!! ή "Ο ρόλος του φασισμού είναι του σωματοφύλακα του καπιταλισμού !"

    1. Ξεχάστε «Το κλείσιμο όλων των ξένων βάσεων στην Ελλάδα. Αμεση κατάργηση των βάσεων της Σούδας και του Ακτίου. Δεν θέλουμε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, ούτε το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για την διάλυσή του» !!!

    2. Ξεχάστε «…η απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ, η κατάργηση των ξένων στρατιωτικών βάσεων, η αποτροπή της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ και η εφαρμογή της αρχής “κανείς Έλληνας στρατιώτης σε πολεμικά μέτωπα έξω από τα σύνορα της χώρας” συνιστούν άξονες της εξωτερικής μας πολιτικής» !!!

    3. Ξεχάστε ακόμα και το ρόλο του ΝΑΤΟ εδώ στην Ελλάδα. Το ρόλο του στην «Κόκκινη Προβιά». Το ρόλο του στην Κύπρο. Το ρόλο του στη χούντα των συνταγματαρχών. Τη στάση του στα Ίμια και στο «γκριζάρισμα» του Αιγαίου !!!

    4. Ξεχάστε το 1,3 εκατομμύρια νεκρούς που το ΝΑΤΟ έχει αφήσει με το πέρασμά του από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη στο πόλεμο των συμμάχων κατά της… τρομοκρατίας !!!

    5. Ξεχάστε τα 12 εκατομμύρια παιδιά της Συρίας που ζουν σε απελπιστική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας ή έχουν διασκορπιστεί ως προσφυγόπουλα στο Λίβανο, την Τουρκία, την Ιορδανία και σε άλλες χώρες, επειδή οι Αμερικάνοι, οι Γάλλοι και οι υπόλοιποι του ΝΑΤΟ έχουν βαλθεί να αποκαταστήσουν τη… δημοκρατία στη χώρα τους !!!

    6. Ξεχάστε την θηριωδία των 5.000 νεκρών, των «παράπλευρων απωλειών», των ΝΑΤΟικών «λαθών», των εκτελέσεων αμάχων, του βομβαρδισμού νοσοκομείων, σχολείων, ΜΜΕ και νεκροταφείων (!), από το ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία !!!

    7. Ξεχάστε τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ: Από την Κορέα μέχρι την Αίγυπτο, από την Τυνησία και το Μαρόκο μέχρι τη Νικαράγουα, από τη Γουατεμάλα μέχρι το Κογκό κι από το Βιετνάμ μέχρι τον Παναμά !!!

    KAI ...

    8. Ξεχάστε THN "EΛΛAΔA TOYΣ" (THΣ YΠOTAΓHΣ-YΠOTEΛEIAΣ-YΠOΔOYΛΩΣHΣ !) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή