Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πάλι με χρόνια με καιρούς.....



Όταν τα όνειρα γίνονται εφιάλτες, όσο και αν προσπαθείς να τα ημερέψεις, εφιάλτες μένουν, ώσπου ξυπνάς απότομα με σύντροφο τον τρόμο. 
Έτσι ξύπνησα σήμερα, οι σύντροφοι που με βασάνιζαν-καμιά εκατοσταριά-εξακολουθούν να υπάρχουν και να κινούνται στο...άντρο της Δημοκρατίας.Μία παραίτηση έγινε για την τιμή των όπλων και αυτή εκ των υστέρων,αλλά έγινε.Υπάρχει ΜΙΑ με συνείδηση,από το ολότελα !!!
Λοιπόν σύντροφοι πως νιώθετε σήμερα;Ο Εφιάλτης ξαναχτύπησε!

Τόσα χρόνια τον είχαμε ξορκίσει από την αριστερά,αλλά κατάφερε και τρύπωσε και άντε τώρα να τον ξετρυπώσεις!!
Αλήθεια η Ακρόπολη γλύτωσε ή τη δώσατε και αυτή; Κάποιος να βάλει τη σημαία της Ευρώπης μεσίστια, για να θυμόμαστε τις ευρωπαϊκές μας ρίζες.
Μεγάλη νίκη είναι αλήθεια, μένουμε Ευρώπη με νέες ιδέες,νέα ήθη, ολοκαίνουρια ευρωπαϊκή δημοκρατία. Τώρα πια τα έχουμε όλα νόμιμα, δημοκρατικά και ευρωπαϊκά. Νόμιμες γερμανικές μίζες,οι διεφθαρμένοι βρήκαν επιτέλους το γερμανό τους,νόμιμο γαλλικό εμπόριο όπλων,γερμανο-αυστριακά στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και Ελλήνων. 
Έχουμε τη θέση μας βρε αδερφέ στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια των πολέμων, της βίας, της τρομοκρατίας, της μίζας,της διαπλοκής, της ευημερίας, του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης των τραπεζών.
Και όλα αυτά μόνο με 99 χρόνια παραχώρησης της χώρας(σικ) προς εκμετάλλευση, διότι εμείς δεν μπορούμε μόνοι μας, πως να το κάνουμε!!!Είμαστε λαός της συντροφιάς, εξ άλλου 99 χρόνια είναι δεν είναι 400.
Μάλλον τόσα χρειαζόμαστε για να κινηθούμε ενωτικά πατριωτικά και αντιστασιακά,οπότε ήπιαμεν τον, που λένε και οι Κύπριοι συναγωνιστές, σε 99 χρόνια δεν προλαβαίνουμε να οργανωθούμε. Όμως δεν θέλω ηττοπάθεια, "Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι"...  
Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι το θέμα της γλώσσας, επιτρέπετε η Ελληνική, ή να ξεκινήσουν όλοι οι Έλληνες  Γερμανικά.. και αν ναι θέλω μια γρήγορη απάντηση.
Γ@μω τα υπουργεία σας,  να καεί το μπουρδέλο η βολή, φωτιά και τσεκούρι στους δηλωσίες πως διάολο τα λένε εις την ευγενή γλώσσα των συνεταίρων;
Ψυχή βαθιά συνέλληνες, ευρωπαϊκή χούντα είναι, θα περάσει;   


http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2016/05/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου