Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

(Τώρα, σύγκρουση και διάσπαση των αντιμνημονιακών δυνάμεων σε όλα τα αυτοδιοικητικά σχήματα, τα συνδικάτα και τις συλλογικότητες! Την εποχή των Συριζαίων): Δήμαρχος κάνει έξωση... στο Σύλλογο Εργαζομένων!


Δήμαρχος κάνει έξωση... στο Σύλλογο Εργαζομένων!
Συνέβη κι αυτό. Έξωση... στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, από το Γραφείο, που διατηρεί επί σειρά ετών, στο Δημαρχείο, κάνει ο Δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Μπίρμπας, και μεταφορά τους σε "μπουντρούμι", όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει ο αν. Γενικός Γραμματέας της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και εργαζόμενος του Δήμου, Γιάννης Τσούνης.
Η ανακοίνωση έγινε στις 19/5 από τον ίδιο τον Δήμαρχο, όταν και συναντήθηκε με τους Διευθυντές του Δήμου και Μέλη του Συλλόγου, τονίζοντας πως, η συγκεκριμένη ενέργεια θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα, όπως διαβάζουμε στο epoli.gr.
AdTech Ad
Ο Δήμαρχος επικαλείται έλλειψη χώρων, έλλειψη που αφήνει «χωρίς ξεχωριστό γραφείο» Διευθυντές του Δήμου, όπως επισημαίνει.
Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, πρόκεται για κίνηση «απαξιωτική», «εξευτελιστική» και «επίδειξη ισχύος» από μεριάς του Δημάρχου, σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου.
Ο κ. Τσούνης στην καταγγελία του, κάνει λόγο για προσπάθεια «υπεράσπισης της αξιοπρέπειας» των εργαζομένων και όχι «υπεράσπισης τοίχων και γραφείων»...


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/aytodioikhsh/story/698208/dimarxos-kanei-exosi-sto-syllogo-ergazomenon#ixzz49MGdaTsV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου