Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Η κυβέρνηση του... αμίλητου νερού - Ούτε λέξη για τις αποκαλύψεις που αφορούν την οικογένεια Τσίπρα

Η κυβέρνηση του... αμίλητου νερού - Ούτε λέξη για τις αποκαλύψεις που αφορούν την οικογένεια Τσίπρα

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΑΦΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Απαντούν όπου θέλουν, όταν θέλουν και όπως θέλουν. Κανείς δεν απορεί... Άλλωστε έτσι είναι οι «γάτες Ιμαλαΐων», κάθονται ήρεμες όταν έχουν.... λερωμένη τη φωλιά τους - Σε δεινή θέση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, που προσπαθούν να υποβαθμίσουν όλες τις υποθέσεις που τους αφορούν. 
Παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τις δικαστικές περιπέτειες της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα, το Μέγαρο Μαξίμου δεν βρήκε ούτε μία λέξη, για να «δικαιολογήσει» όλους αυτούς που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Έλληνα πρωθυπουργό.
AdTech Ad
Την ώρα που αρκετά μέσα ενημέρωσης δεν τολμούν να κάνουν την παραμικρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς, το Newsbomb.gr αποκάλυψε μια δικαστική περιπέτεια των αδερφών Τσίπρα, η οποία, όπως είναι φυσικό, έχει και τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.
Από την πλευρά της κυβέρνησης, σιγή ιχθύος, παρά τα έγγραφα και τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. (Διαβάστε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr)
Ούτε λέξη για τα καυτά ερωτήματα που ετέθησαν από το ρεπορτάζ.
tsipras apokalypseis
Τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 το Newsbomb.gr παρουσίασε με έγγραφα και ντοκουμέντα:
Πώς και γιατί τα αδέρφια του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης και η Ζαννέτ Τσίπρα απέσπασαν δημόσιο έργο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ύψους 1,1 εκατ. ευρώ, με πλαστή ενημερότητα!
Πώς τους «αφαιρέθηκε» το έργο και πώς ο αδερφός του κ. Τσίπρα, Δημήτρης, διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος.
Κατά τη συνήθη πρακτική που ακολουθούν τόσο ο κ. Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο κυβερνητικός του συνέταιρος κ. Πάνος Καμμένος, δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση.
Άλλωστε, η ίδια, ανεξήγητη σιωπή υπήρξε και για το μπαράζ αποκαλύψεων που αφορούσαν τόσο τον κ. Καμμένο όσο και την οικογένειά του. 
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν απάντησε ποτέ στην αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τα έξοδα μετακίνησης της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στις ΗΠΑ (διαβαστε εδω την αποκάλυψη), ούτε βεβαίως και για το θέμα με τις εταιρείες της μίας λίρας στην Αγγλία (διαβάστε εδώ).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Τα αδέρφια του Τσίπρα και η πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα!

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Τα αδέρφια του Τσίπρα και η πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα!

Για άλλη μια φορά καταθέτουμε τα ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει ο πρωθυπουργός. Οφείλει να είναι ξεκάθαρος απέναντι στο λαό.
-Για ποιο λόγο η Δικαιοσύνη, η οποία προώθησε αργά την υπόθεση τους τελευταίους μήνες, εξαιρεί τον αδελφό του πρωθυπουργού από τη διερεύνηση της κακουργηματικής διάστασης της υπόθεσή του;
-Ποιος ήταν αυτός που τελικά εξέδωσε την πλαστή ενημερότητα; Μήπως ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Τσίπρας; Μήπως ο εξάδελφός του, του οποίου η ενημερότητα χρησιμοποιήθηκε;
-Μήπως κάποιος καλοθελητής προς τον τότε πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δυναμικό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το 2012, Αλέξη Τσίπρα, που ήταν τότε εν αναμονή πρωθυπουργός;
-Ποιος ήταν υπουργός δημοσίων έργων όταν η οικογένεια Τσίπρα πήρε το έργο με αυτή τη θολή διαδικασία; 
-Η Δικαιοσύνη για ποιο λόγο δεν διερευνά αυτή την υπόθεση ώστε να μην υπάρξει στο κάτω της γραφής και καμία σκιά ως προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού; Ενός ανθρώπου που υποτίθεται ότι δίνει καθημερινά μάχες κατά της διαπλοκής...
-Ποιοι θέλουν να εξαιρέσουν τον αδελφό του από μια διαδικασία που εντέλει θα επιφέρει κάθαρση και ενδεχομένως θα τον αποδώσει «λευκό» στην κοινωνία;
-Γιατί ο κ. Δημήτρης Τσίπρας ελέγχεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ κι όχι για την ΈΚΔΟΣΗ ενός πλαστού δημοσίου εγγράφου; 
-Γιατί η υπόθεση κάθεται τέσσερα χρόνια στα δικαστικά γραφεία; 
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που εύλογα δημιουργούνται στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη.
Ας πάμε όμως στην ταμπακιέρα:
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν κατέθεσε ούτε μια ερώτηση στη Βουλή αν και άπαντες γνωρίζουν ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα!!!
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ΟΛΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ!!!
Τυχαίο; 
Και εδώ έρχεται η λαϊκή σοφία: Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει... 


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/tromokraths/story/691293/h-kyvernisi-toy-amilitoy-neroy-oyte-lexi-gia-tis-apokalypseis-poy-aforoyn-tin-oikogeneia-tsipra#ixzz46xCChLJv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου