Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κάποιος να τον φυλάει...

Κάποιος να τον φυλάει...

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα…. Ογδόντα είναι οι αστυνομικοί που φρουρούν τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, με τον αριθμό να έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα μετά τις δύο επιθέσεις που έγιναν τους περασμένους μήνες στο σπίτι του, στα Εξάρχεια.


Κι όμως, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπερηφανευόταν πρόσφατα στη Βουλή πως η κυβέρνησή του μείωσε τις φρουρές αστυνομικών που φυλάσσουν πολιτικά πρόσωπα. Ο υπουργός Εσωτερικών, μάλιστα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 144 βουλευτές τους οποίους φρουρούν 225 αστυνομικοί και ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει 75 βουλευτές που έχουν προστασία από 275 αστυνομικούς. Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υπογράμμιζε το γεγονός πως τη μεγαλύτερη φρουρά διαθέτει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος…




Ωστόσο, όπως αναφέρει  δημοσίευμα του «Βηματοδότη», ο υπουργός Επικρατείας και πολιτικός «πατέρας» του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, χαίρει προστασίας από ογδόντα (!) αστυνομικούς.
Μάλιστα αναφέρεται πως για να βρεθούν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, αποσύρθηκαν και κάποιοι από αστυνομικά τμήματα και άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια έχει γίνει στόχος επίθεσης δύο φορές τους προηγούμενους μήνες.

Τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου του 2015 ήταν οι άγνωστοι που έριξαν εύφλεκτο υγρό στην πόρτα του και έβαλαν φωτιά, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου του 2016, έπεσε… βροχή από βόμβες μολότοφ και πάλι στο σπίτι του…

Πηγή: Βηματοδότης


http://www.zougla.gr/politiki/article/kapios-na-ton-filai-1321916

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου