Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

(Το Κουρδιστό Πορτοκάλι υπέρ των Διαπλεκομένων διαφθορέων. Τελικά, εξυπνοπούλια Συριζαίοι, επιμένω: Μήπως, την υπόθεση με το κύκλωμα των εκβιαστών την έστησαν οι σκουπιδιαραίοι κι εσείς το φάγατε και τώρα - σε δεύτερο επίπέδο - αλληλοτρωγώσαστε); Ο άτυχος Λεωνίδας Μπόμπολας και οι κακομούτσουνοι δημοσιογράφοι



Ειναι άτυχος ο Λεωνίδας Μπόμπολας στην περίπτωση της Κύπρου. Αίφνης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας λάθος επιλογών του στην στελέχωση της Helector. Μάλιστα ένα από τα στελέχη του που εμπλέκονται ακούγεται ότι έχει χτίσει μια χολυγουντιανή βίλα στο παράκτιο μέτωπο της Αττικής. Εάν κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή αυτοί είναι οι κρατικοί υπάλληλοι της Κύπρου και οι βλαχοδήμαρχοι και λοιποί τσοπαναραίοι κοινοτάρχες που δωροδοκήθηκαν για τις δουλειές (ΧΥΤΑ) με τα σκουπίδια.

Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν υποδειγματικά. Σ΄αυτό το σημείο πρέπει να υπενθυμίσουμεότι οι επιχειρηματίες παγκοσμίως δεν πάνε με τον σταυρό στο χέρι και ούτε διεκδικούν από τους κατά τόπους θρησκευτικούς ηγέτες εύσημα αγιοσύνης. Οι μπίζνες είναι μπίζνες. Και πουθενά στον κόσμο ουδείς επιχειρηματίας βάζει, την αμφισβητούμενη έννοια της ηθικής, πάνω από το κέρδος. Στην περιπέτεια της Κύπρου για τους παραπάνω λόγους στεκόμαστε στο πλευρό του Λεωνίδα Μπόμπολα.
http://kourdistoportocali.com/read-this/kp-425/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου