Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Προκήρυξη της οργάνωσης "Μηδενική Ανοχή"

Προκήρυξη της οργάνωσης "Μηδενική Ανοχή"

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος

Η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, στις 20.10, στα γραφεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών «Η Πολιτεία».



Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο συντάκτης στην προκήρυξη που εστάλη στο zougla.gr, «Τη Δευτέρα 15 Φλεβάρη 2016 τοποθετήσαμε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο των γραφείων του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Βουλευτών "Η Πολιτεία", που βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας 25, στον 2ο όροφο. Βρισκόντουσαν για την ακρίβεια, μιας και δεν έμεινε τίποτα εκτός από στάχτη και αποκαΐδια. 

» Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουμε περαιτέρω την πράξη μας. Διάφοροι οικοδομικοί συνεταιρισμοί, διάσπαρτοι ανά την επικράτεια, έχουν καταπατήσει δημόσιες δασικές εκτάσεις με απώτερο σκοπό την εκτόξευση του κέρδους των συμμοριών που εκπροσωπούν. 

» Την ίδια ώρα που υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι που πληρώνουν ληστρικά ενοίκια, άλλοι που κινδυνεύουν με πλειστηριασμούς, συγκεκριμένες συμμορίες λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο και χτίζουν πολυτελείς κατοικίες κόβοντας δέντρα και απαγορεύοντας την πρόσβαση σε δάση και παραλίες. Αξίζει να ρίξει μια ματιά κάποιος στη λίστα με τα τρωκτικά που είναι μέλη του εμετικού αυτού συνεταιρισμού».

Αναφορικά με την επίθεση που είχε κάνει η οργάνωση στα γραφεία του Άδωνι Γεωργιάδη, ο συντάκτης σημειώνει ότι «ο λόγος της ενέργειας αυτής ήταν η εντολή του Γεωργιάδη στις φυλακές, έτσι ώστε να διακοπεί η τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Μαζιώτη σε εκδήλωση που τον αφορούσε. Για την ενέργεια αυτή στείλαμε την ανάληψη ευθύνης στα "Νέα" και στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Ουσιαστικά και οι δύο εφημερίδες την έθαψαν...».

Όλη η προκήρυξη:





Να σημειωθεί ότι παλαιότερα η συγκεκριμένη οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις στα γραφεία της Βάσως Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, της Φεβρωνίας Πατριανάκου, του Άδωνι Γεωργιάδη, του Γιάννη Μιχελάκη, της Χρυσής Αυγής κ.α.


http://www.zougla.gr/greece/article/prokiriksi-tis-organosis-mideniki-anoxi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου