Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Μέλη του ΠΑΜΕ αποδοκίμασαν Κατσέλη - Νεφελούδη (Βίντεο)

Τραπεζοϋπάλληλοι μέλη του ΠΑΜΕ χάλασαν την φιέστα που ετοίμαζαν κυβερνητικοί συνδικαλιστές με αφορμή την διεξαγωγή του 31ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της ΟΤΟΕ.

Την κατάσταση που επικράτησε και τα συνθήματα που ακούστηκαν μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αυτό που θέλουμε να υπογραμμίσουμε είναι ότι και αυτή την φορά παρακολουθούμε δυο στελέχη του παλιού πολιτικοοικονομικού κατεστημένου να έχουν βρει στέγη στην «αγκαλιά» του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε πλουσιοπάροχα αμειβόμενα κυβερνητικά πόστα.
Μιλάμε για τον Ανδρέα Νεφελούδη, απ’ τα ποιο δεξιά στελέχη της πάλαι πoτέ ΔΗΜΑΡ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της, καθώς και την Λούκα Κατσέλη. Για την τελευταία δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά πράγματα. Μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχοντας θητεύσει σε υπουργικές θέσεις, αργότερα αποτυχημένη αρχηγός πολιτικού μορφώματος με την σημερινή γνωστή κατάληξη. 

Αξιοσημείωτο είναι το θέατρο που έπαιξαν και οι δυο τους μπροστά στους εργαζόμενους, με τον Νεφελούδη να καλεί τον κόσμο στους δρόμους για να ανακόψει «τις διαθέσεις των δανειστών για οδυνηρές περικοπές» και την Κατσέλη να διαπιστώνει ότι και τα τραπεζικά στελέχη είναι «παράγοντες εργασίας»… (Εχει θεατρική φλέβα η γυναίκα. Kόρη του σκηνοθέτη Πέλου και της μεγάλης ηθοποιού Αλέκας Κατσέλη).

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_439.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου