Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

H εγκληματική "Ομάδα Ε", οι μπάτσοι και ... ο Στέφανος Χίος

Ένα σχόλιο που υπήρξε σε ανάρτησή μας σχετικά με την ποινική αντιμετώπιση που έχουν οι συλληφθέντες της«Ομάδας Ελλήνων Ελλάνιων Υιών» μας δίνει την βάση να αναφερθούμε λίγο αναλυτικότερα σ’ αυτή την ιστορία.

Ο αναγνώστης μας αρχικά αναρωτιέται πώς γίνεται να έχουν εντοπιστεί άτομα που είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, διέθεταν ολόκληρο οπλοστάσιο, είχαν σκοπό να προβαίνουν σε δολοφονίες και όμως ούτε τα ονόματα, ούτε οι φωτογραφίες τους να δίνονται στην δημοσιότητα;
Ο ίδιος αναγνώστης μας θυμίζει ότι στην περίπτωση της 17Ν του Ε.Α κλπ, όχι μόνο τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων είχαν δημοσιοποιηθεί, αλλά είχε υπάρξει και «ειδικό» τηλεφωνικό κέντρο της ασφάλειας, για να δέχεται καταγγελίες πολιτών, σχετικά με την δράση των τότε κρατουμένων.



Μας ζητάει ο φίλος να σχολιάσουμε το γεγονός που αναφέρει. Δεν νομίζουμε ότι έχει νόημα να το κάνουμε. Οι αναγνώστες μας έχουν την αντίληψη για να καταλήξουν στα σωστά συμπεράσματα.
Ούτε φυσικά θα ασχοληθούμε με τα όσα παρανοϊκά αναφέρονται στον ιστότοπο αυτών των σαλταρισμένων τύπων, που εντόπισε ο σχολιαστής της ανάρτησής μας. Μένουμε σ’ αυτό που σημειώνει: «φασισμός και τρέλα, πολλές φορές πάνε μαζί».

Για να προβοκάρουμε όμως λίγο την κατάσταση και πιθανόν να χαρίσουμε ένα χαμόγελο στους αναγνώστες μας παραθέτουμε το «βιογραφικό» του Στέφανου Χίου και των «συνεργατών» του όπως το παρουσιάζουν οι «προβληματικοί» αλλά με εγκληματική προδιάθεση τύποι της «Ομάδας Ε» (Λέμε ότι προβοκάρουμε γιατί φανταζόμαστε τι θα ακούσουμε από το στόμα του «Μακελάρη» αν του γίνει γνωστό πώς τον χαρακτηρίζουν):


Ο Μη Ελλην Σέρβος Στέφαν Χίος, Βυζαντινός Ορθόδοξος της Χίου

Γεννήθηκε εις Βλάχικο χωρίο κάπου έξω επτά το Βλαχοχώρι Σπάρτη, από πατέρα Σέρβο Βυζαντινό Ορθόδοξο της Νήσου Χίου, και από μητέρα Τουρκάλα της Νήσου Χίου Έχων Σέρβο-Μογγολικά χαρακτηριστικά

Ο Σέρβος Βλαχομογγόλος Σπούδασε «τίποτα» εις την Αθήνα όπου Δούλευε ως Χαφιές στους Ταγματασφαλίτες και στην ΕΥΠ Αργότερον Ενσωματώθηκε εις το Τεκτονικό Τάγμα των Λάιονς «Σημιτικών», όπου απόκτησε νέους συνεργάτες οι οποίοι είναι πρώην Κυπατζήδες, Χίτες. Ταγματασφαλίτες, ήτοι Τέκτονες «12θείστές. Ορφικοί, Πυθαγόρειοι» και Λάϊονς «Βυζαντινή Εκκλησία A Ε » οι οποίοι υπάγονται στο ύστατο ισραηλινό συμβούλιο «ΚΙΣ»

Ο Σέρβος πατέρας του ήταν Χίτης ανήκων εις το Χίτικο τάγμα της Βυζαντινής Ορθόδοξης Εκκλησίας Το Επώνυμο «Χίος» προέρχεται από τη Νήσο Χίο όπου αποικείτο από Σέρβους και Τούρκους «Βυζάντιο - Οθωμανισμός». Επί Βυζαντίου και επί Οθωμανισμού όλοι οι Σέρβοι αποικούντες εις την Ελλάς γίνονταν Ορθόδοξοι αλλάζοντας το ονοματεπώνυμό τους.  Στέφαν εκ του Βυζαντινού Άγιου Στεφάνου της Σερβίας και Χίος εκ της Νήσου Χίος

Οι συνεργάτες του Σέρβο-Μογγόλου Στέφαν Χίου.

- Ο Γούδης. Αλβανός Τέκτονας «παγανιστής» από οικογένεια Χιτών που δρούσαν για λογαριασμό της Βυζαντινής Εκκλησίας, στο θρήσκευμα Ορθόδοξος

- Ο Παλμός. Εβραίος Τέκτονας «παγανιστής»  Εβραιογενής. νυν πράκτορας της Μοσάντ. αρθρογραφεί με το επιτελείο του στην Βυζαντινή εφημερίδα της Εκκλησίας «Ελεύθερη Ώρα»

- Ο Μ. Τριανταφύλλου ή Τριανταφυλλόπουλος. {είναι εργοδότης του Σέρβου Στέφαν Χίου) Βλάχος ή Οβριός «Μισό-Εβραίος» καθώς η μητέρα του είναι Εβραία πράκτορας της Μοσάντ στο θρήσκευμα Καββσλιστής (νυν Σαϊεντολόγος). η σύζυγος του είναι Εβραία

- Ο Αμυράς. Εβραίος δουλεύει για λογαριασμό της Μοσάντ «ΚΙΣ». στο θρήσκευμα Σημιτκός «Ορθόδοξος»

- Ο Δαραβίνκας. Βλάγος ή Οβριός  χαφιές. στο θρήσκευμα Ορθόδοξος και φανατικός οπαδός του Βυζαντίου.

***

Φασίστες παρανοϊκοί εγκληματίες είναι οι τύποι. Δεν είναι φυσικά οι μόνοι. Ας θυμηθούμε την «εκτίμηση» που έχει για τον φυρερίσκο και πρώην αρχηγό του Μιχαλολιάκο  ένας απογοητευμένος πρώην χρυσαυγίτης,  οΧάρης Κουσουμβρής ο οποίος έγραφε στο  βιβλίο  του «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής»  : 

«Ε, λοιπόν έχω το θάρρος να το πω, ότι είχα πέσει στην παγίδα, ενός πλάσματος που αν η κοινωνία είχε στοιχειώδη ευθιξία θα τον είχε κλείσει  σε κλουβί και θα τον περιέφερε στις γειτονιές να διασκεδάζουν οι θλιμμένοι δανειολήπτες. Ναι, εγώ ο μεροκαματιάρης, κατευθυνόμουν από ένα μισότρελο "γκουρού" εναντίον άλλων μεροκαματιάρηδων γιατί έτσι το ήθελε η ¨"ιδεολογία" ή μάλλον τα ανομολόγητα βιοποριστικά συμφέροντα του "γκουρού", ο οποίος βέβαια ποτέ δεν έμαθε τι θα πει "μεροκάματο"».


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/10/h.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου