Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

(Εξαιρετικό)! Το φαινόμενο Τσίπρας και οι… Φίλοι του


Όταν το 2008 ο Αλέξης Τσίπρας εκλέχτηκε πρόεδρος του Συνασπισμού, ελάχιστοι χάρηκαν μ’ αυτήν την εξέλιξη. Ούτε καν το σύνολο αυτών που τον ψήφισαν! Γιατί το έκαναν; Μα γιατί τον πρότεινε ο Αλαβάνος! Γιατί τον πρότεινε ο τελευταίος και δεν παρέμεινε στην θέση του; Άγνωστο! Όσο για τις Συνιστώσες ούτε λόγος. Η συμπόρευση τους με τον Συνασπισμό ήταν έργο Αλαβάνου και η οποιαδήποτε αλλαγή ήταν φυσικό να γεννά ανησυχίες.

Το αποτέλεσμα της εκλογής Τσίπρα, σε συνδυασμό με το άσχημο αποτέλεσμα των εκλογών του 2009, δημιούργησε εσωκομματικές καραμπόλες και οδήγησε τον Φώτη Κουβέλη και τα γνωστά Συστημικά Καλόπαιδα που τον ακολουθούσαν, στην έξοδο από το Κόμμα, επειδή θεωρούσαν πως είχε Αριστεροποιηθεί επικίνδυνα!  Μια έξοδος που γέννησε ιδιαίτερη  ικανοποίηση στις τάξεις  των Ανένταχτων Αριστερών, που άρχισαν να κρυφοελπίζουν σε παγίωση και επέκταση της Αριστερής στροφής Συριζα, άρα και σε άνοιγμα του στην κοινωνία και στον-επιτέλους- σχηματισμό πλατιού Αριστερού φορέα, που τόσο κραύγαζε η απουσία του, σε όλη τη μεταπολιτευτική περίοδο.

Ομολογώ πως είχα κι εγώ μια τέτοια μικρή ελπίδα, που δεν πήρε όμως ποτέ σοβαρές διαστάσεις, γιατί οι Δεξιοί που έφυγαν από τον Συριζα ήταν μεν πολλοί, αυτοί όμως που έμειναν, ήταν περισσότεροι! Το ακόμα χειρότερο ήταν, πως δεν τους έδιωξαν μα έφυγαν με τη θέληση τους, γεγονός που τίποτα καλό δεν προοιώνιζε! 
Δεν γνωρίζω αν αυτά που ακολούθησαν, οφείλονται στα πολιτικά σχολειά που σπούδασε ο Τσίπρας, στο αποτέλεσμα των εκλογών του 2009 ή και στα δύο. Το γεγονός είναι πως τη γνώση των Μηχανισμών την είχε, το Οξυγόνο δεν ήταν το αέριο που προτιμούσε και τη δημιουργία Κεντρικών επιτροπών-Χειροκροτητών την έπαιζε στα δάχτυλα, όπως και τόσοι άλλοι πριν απ’ αυτόν! Ένας πτυχιούχος τέτοιων σχολών, ήταν πολύ βολικό να συμπεράνει, πως τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009 ήταν μια επιβεβαίωση του συντηρητισμού της κοινωνίας, που για να την πλησιάσει  έπρεπε να της μοιάσει.
Όπως ακριβώς της έμοιαζαν και οι προηγούμενοι! Να μοιάσει δηλαδή στο πιο αποκρουστικό της πρόσωπο, να χρησιμοποιήσει τα ίδια εργαλεία που την αποσύνθεσαν και να μιλήσει στα πιο ταπεινά της ένστικτα! Όπως ακριβώς το έκαναν και οι προηγούμενοι! Παραβλέποντας αυθάδικα το άλλο πρόσωπο της, που είχε αρχίσει ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του και ζητούσε μια νέα αρχή για μια νέα χώρα! Ξεχνώντας παράλληλα μια σειρά από παραμέτρους του παρελθόντος, που βοήθησαν μεν τα μέγιστα τους προηγούμενους εξουσιαστές ώστε να τα καταφέρουν, μα δεν υπήρχαν πια, έκλεισε καλά τις πόρτες του χώρου που θεωρούσε μαγαζί του[και όχι φορέα της Αριστεράς] και άνοιξε τα φινιστρίνια!
Φινιστρίνια από τα οποία άρχισε να μπάζει σιγά-σιγά, πολιτικό προσωπικό από το ΠΑΣΟΚ που τόσο τον δελέαζε, πιστεύοντας πως η πετυχημένη συν ταγή και τα εργαλεία είναι διαχρονικά και εγγυώνται την προσωπική του επιτυχία! Ουδόλως συνυπολόγισε το γεγονός, πως το ΠΑΣΟΚ έγινε εξουσία και ρίζωσε, εγγράφοντας εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες στελέχη! Ούτε πως είχε τεράστια αποθεματικά για να λαδώνει στομάχια, να βουλώνει στόματα και να αλλοτριώνει συνειδήσεις!
Παραμονές του 2012 έγιναν οι πρώτες μετεγγραφές από τα φινιστρίνια. Μετά το επιτυχές αποτέλεσμα στις εκλογές της παραπάνω χρονιάς, οι μετεγγραφές πλήθηναν, αφού ο Τσίπρας θεώρησε  πως επιβεβαιώνονταν η ορθή πολιτική του! Η αλήθεια βέβαια ήταν διαφορετική και δεν ήταν άλλη από την ανυπαρξία επιλογών για τους πολίτες. Η πρόκληση μετά το συνέδριο του 2013, όπου και ο Ηγέτης κατοχύρωσε την ιδιοκτησία του Μαγαζιού, μετατράπηκε σε απόλυτη Χυδαιότητα, αφού το Φθαρμένο και Διεφθαρμένο Στελεχιακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ έμπαινε στον Συριζα από παντού και τα Φινιστρίνια έγιναν πλέον Μπουκαπόρτες!
Οι άλλες πόρτες, οι κανονικές, παρέμεναν για τους Αριστερούς κλειστές. Στο Τοπογραφικό του Τσίπρα δεν υπήρχε θέση γι’ αυτούς, γιατί δεν εξυπηρετούσαν το σχέδιο! Με τον σχηματισμό της πρώτης κυβέρνησης του, τον Φλεβάρη του 2015, γκρεμίστηκαν και τα τσιμέντα! Οι πολιτικοί σχηματισμοί που σχεδόν εξαφάνισαν με τις ψήφους τους οι Έλληνες πολίτες, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, εκπροσωπούνταν μια χαρά στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, που έφτυνε κατάμουτρα την Λαϊκή βούληση!
Αμέσως μετά άρχισε το Θέατρο του παραλόγου, που Διαπραγμάτευση το είπαν και «εξ αιτίας της» εφαρμόσθηκε εξάμηνη Κυβερνητική ακινησία, αναμένοντας τα αποτελέσματα της! Τα χρήματα των Δημόσιων ταμείων εξανεμίστηκαν, αφού οι Δόσεις στους Δανειστές πληρώνονταν κανονικά, μιας και εκεί ακινησία δεν υπήρχε! Κατά τα άλλα, ο Τσίπρας και το επιτελείο του έκαναν Διαπραγμάτευση, στην οποία οι Απέναντι δεν είχαν τίποτα να χάσουν, αφού οι δικοί μας τα είχαν δώσει όλα!!!!
Ξαφνικά και αφού με τις Μπαρούφες τους καλλιέργησαν στους πολίτες προσδοκίες αίσιου τέλους, διαπίστωσαν πως οι Εταίροι είναι Εκβιαστές, η Συμφωνία ασύμφορη και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από μια κυβέρνηση της …Αριστεράς! Διενέργησαν δε και Δημοψήφισμα -αστραπή και στο ψηφοδέλτιο κόλλησαν την συμφωνία που έπρεπε να αποδεχτούμε ή να απορρίψουμε. ΝΑΙ ή ΌΧΙ;
Είπαν πως το ερώτημα είχε να κάνει Μόνο με τη συμφωνία και όχι με την παραμονή της χώρας στο Ευρώ !!!! Και αν δηλαδή οι Ευρωπαίοι επέμεναν στη συγκεκριμένη συμφωνία, ακόμα και μετά από μία πιθανή απόρριψη της από τους Έλληνες Πολίτες, δεν έμπαινε αυτόματα ζήτημα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη; Έτσι το καταλάβαιναν πάντως οι Ψηφοφόροι και έσπευσαν να ψηφίσουν κατά 62% Όχι!!!!
Πικραμένος[!!!] σφόδρα από το αποτέλεσμα ο Τσίπρας, το πήρε υπό μάλης και ξαναπηγαίνοντας στις Βρυξέλλες δήλωσε στους … εταίρους πως ο Ελληνικός λαός ψήφισε «Ναι»!!!! Το νέο Μνημόνιο που υπέγραψε ήταν χειρότερο από αυτό που απέρριψαν οι Πολίτες και πολύ χειρότερο από τα δύο προηγούμενα, των Παραδοσιακών-Συστημικών και Δωσιλογικών κομμάτων με τη βοήθεια της Συμμορίας του Φώτη Κουβέλη!!
«Θυσιάστηκα…», είπε, «…Για το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Για να μη συνεχιστεί η έλλειψη μετρητών, η πείνα και η εξαθλίωση. Για να βάλω τους έχοντες να πληρώσουν την κρίση». Δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή το Αυτονόητο για οποιονδήποτε Αριστερό φορέα. Να παραιτηθεί καταγγέλλοντας την Πολιτική και Οικονομική Δικτατορία της Ευρώπης, μιας και Δεν μπορούσε να εφαρμόσει ούτε γράμμα από τις εξαγγελίες του και να πάει σε εκλογές με πρόγραμμα εξόδου απ’ αυτήν, συγκεκριμένο, σαφές και ξεκάθαρο! Οι Έλληνες θα αποφάσιζαν και θα είχαν την ευθύνη γι’ αυτήν τους την απόφαση.
Αντ’ αυτού αποφάσισε να εφαρμόσει πιστά το Μνημόνιο που υπέγραψε, να μεταλλαχθεί και επίσημα σε Αντιλαϊκή-Συστημική και Δουλοπρεπή κυβέρνηση και αφού ολοκληρώσει την διάλυση του Κόμματος του, που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε, να πάει σε εκλογές έγκρισης της Προδοτικής πολιτικής του, με το εκβιαστικό δίλλημα «Εμείς ή Αυτοί;», όπου «Αυτοί» οι Παλιοί Διεφθαρμένοι και «Εμείς» οι Νέοι αντίστοιχοι! Τώρα πόσο Νέοι είναι οι τελευταίοι, θα το δούμε σε προσεχές κείμενο.
Ο Τσίπρας γνώριζε πολύ καλά, πως σε τέτοιες συνθήκες και τόσο μικρό διάστημα, εκλογές δεν έχανε. Έτσι αποφάσισε να γίνει «ήρωας», μη παραιτούμενος και να υλοποιήσει αυτός την Οριστική εξολόθρευση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και όχι οι…Άλλοι! Όχι φυσικά γιατί είναι λεβέντης, αλλά γιατί Δεν μπορούν οι Άλλοι! Οι Άλλοι έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους από καιρό! Το κομμάτι της Άρχουσας τάξης που εκπροσωπεί, αυτός και ο ετερόκλητος συρφετός που τον ακολουθεί, παίζει με το Καλόπαιδο το τελευταίο χαρτί νομιμοφανούς διακυβέρνησης της χώρας.
Στην ουσία της, Παντελώς Παράνομης, Αντιδημοκρατικής, Ανήθικης, Εγκληματικής! Αφού κέρδισε τις εκλογές, σχημάτισε συγκυβέρνηση που αντιπροσωπεύει το Τεράστιο ποσοστό του 25%, των Ελλήνων Πολιτών!!! Μια συγκυβέρνηση με Πλατιά εκπροσώπηση Τηλεοπτικών μαϊντανών, Λαϊκιστών-Φασιστών του Αντρεϊκού ΠΑΣΟΚ, Εκσυγχρονιστών- Φασιστών του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, Παραδοσιακών Ακροδεξιών, Εργολάβων, Τυχοδιωκτών και Φοροφυγάδων!
Οι Ύβρεις του Αλέξη Τσίπρα προς τον Ελληνικό λαό, απέκτησαν πλέον μορφή χιονοστιβάδας, ως προς το πλήθος αλλά και το περιεχόμενο  τους! Έφτασε στο σημείο να περιφρονήσει το συντριπτικό μήνυμα των Ελλήνων, κατά  το Ιουλιανό δημοψήφισμα,[ με έναν ακόμα τρόπο]λέγοντας πως το διενήργησε μόνο και μόνο για να εκφράσει ο Λαός το «γαμώτο του»!!!
Το Κυβερνητικό πογκρόμ των Εφαρμοστικών νόμων ξεκίνησε και οι Μαθητευόμενοι μάγοι του Ηγέτη εξευτελίζονται καθημερινά με τις αυτοαναιρούμενες αποφάσεις και τα ήξεις αφήξεις τους. Προσπαθούν να παίξουν και επικοινωνιακά παιχνίδια, συλλαμβάνοντας 5-6 Λαμόγια-από τα χιλιάδες-λες και υπάρχει ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τα κλεμμένα ή να φτάσουν στους Πολιτικούς Υπεύθυνους του ξεπουλήματος της χώρας, με τους οποίους χαριεντίζονται στη Βουλή, μέρα-νύχτα!
Πολιτικούς υπεύθυνους που ο Τσίπρας με την Πολιτική και τις Πρακτικές του έχει ήδη αθωώσει και είναι πλέον ένας απ’ αυτούς! Το Μπλοκ της Εθνικής Φεουδαρχίας έχει διασπαστεί. Άλλοι τάσσονται αναφανδόν υπέρ του Συριζα, άλλοι μια στο καρφί και μια στο πέταλο και κάποιοι λίγοι απέναντι, έτσι για να μην κόψει τελείως η Μαγιονέζα.
Και τώρα τι;
Τώρα το Καλόπαιδο και οι Σαλταδόροι του, θα προσπαθήσουν να επιμηκύνουν τον χρόνο των Υπαλληλικών υπηρεσιών τους προς τους Δυνάστες, όσο μπορούν, ώρα την ώρα, μέρα τη μέρα, με τη Δοτή τους κυβέρνηση και τις άλλες Δοτές που θα προκύψουν σύντομα από την Παρούσα ανάπηρη Βουλή, με την συνδρομή του Καραγκιόζ-Μπερντέ του Λεβέντη [Εργολάβος κι αυτός] και του Παράσιτου- Γεννηματά. Αν χρειαστούν κι άλλοι, θα βρεθούν. Το Καταγώγι έχει μεγάλη κάβα!
Βλέπουν όμως και μακριά! Έχουν και Όραμα, που δεν είναι άλλο από το Χρέος. Τη Διαγραφή του; Όχι βρε παιδιά! Την Γενναία μείωση του; Παιδιά!…Σας ανακαλώ στην τάξη! Να σοβαρευτούμε επιτέλους σ’ αυτήν την χώρα. Μια Λογιστική ρύθμιση περιμένουν πως και πως, για να την παρουσιάσουν σαν Εθνική επιτυχία και μακροημερεύσουν περαιτέρω! Μια ρύθμιση που δεν πρόκειται φυσικά να τη νοιώσει κανείς ρημαγμένος Έλληνας, παρά μόνο  η Εικονική τους πραγματικότητα.
Ο Πολιτικός χρόνος όμως, αγαπητοί φίλοι, όπως και όλοι οι άλλοι χρόνοι, στις μέρες μας τρέχει ιλιγγιωδώς και καλά θα κάνουν ο Τσίπρας και οι… Φίλοι του να μη το βγάζουν απ’ το μυαλό τους! Όλες οι «λύσεις» που σκέφτονται είναι περιορισμένης διάρκειας και αυτά που θα ακολουθήσουν την Φανφαρόνικη διακυβέρνηση τους, θα είναι προϊόντα αποκλειστικά δικά τους! Η επέκταση της Δυστυχίας και της Φυσικής εξόντωσης Πολιτών, η ολοκληρωτική παραχώρηση Κυριαρχικών και περιουσιακών δικαιωμάτων και η στέρηση κάθε ελπίδας από τον Ελληνικό λαό, θα έχουν φαρδιά-πλατιά τις υπογραφές τους.
Με όλη την Ευθύνη δική τους, από τότε που με συνειδητές πολιτικές πράξεις αγιοποίησαν τον εχθρό της Δημοκρατίας και της Αριστεράς, Κωνσταντίνο Καραμανλή, έκαναν συνομιλητή τους τον ανιψιό του και, Πρόεδρο της δημοκρατίας τον μπάτλερ του, Παυλόπουλο! Από τότε που Αθώωσαν τον Γιώργο Παπανδρέου, τον άνθρωπο που διέπραξε την μεγαλύτερη Εθνική προδοσία, μετά το 1922! Από τότε που δικαίωσαν τις πολιτικές Βενιζέλου και Σαμαρά, Καρατζαφέρη και Κουβέλη και τάχθηκαν δίπλα τους στον κοινό σκοπό, της με κάθε μέσο και τρόπο υπεράσπισης και διαιώνισης της εξωτερικής κατοχής και της ντόπιας Δυναστείας!
Από κείνες τις ζεστές μέρες του Ιούλη, που εξαπάτησαν οριστικά και αμετάκλητα το αυθόρμητο Λαϊκό Κίνημα, ξεπουλώντας το στα σύγχρονα Σκλαβοπάζαρα των Αιώνιων Σταυροφόρων! Όλοι οι άλλοι που προηγήθηκαν του Συριζα, υιοθετώντας, ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας Κατοχικά Διατάγματα και Ληστρικούς νόμους, που μετακύλισαν τα Χρέη των ντόπιων Νταβατζήδων, στην πλάτη του Ελληνικού λαού, Αθωώθηκαν και δικαιώθηκαν στην πράξη από τον Τσίπρα και τους Σαλταδόρους του!

Είναι οι Τελευταίοι διαχειριστές της Μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Ο Λογαριασμός θα ζητηθεί απ’ αυτούς! Κοντός Ψαλμός, Αλληλούια! 

Πηγή: Ο Εχθρός του Λαού
  


http://gregordergrieche.blogspot.gr/2015/10/blog-post_442.html#more

1 σχόλιο:

  1. Die Sonntagsthematik: Juncker, Alexis und Konsorten Onanananieren auf uns.


    Meine Herren, liebes Volk !

    Es wird viel geschrieben über die Freundschaft zwischen den great Alexis, den big Bimbo der Hellenen und den alten knacker, den alten sack Jean Claude ! Die Frage ist ob Es überhaupt einen richtige Freundschaft ist wie z.B. Damon und Fintias ?
    Wir haben sämtliche Videos und Fotos zwischen Alex und Jean gesehen und Analisiert !
    Richtig haben Sie gelesen, Analisiert ! Weil unsere Analysis hat ergeben daß die Freundschaft zwischen denn beiden hat eins und eines gemeinsam, die Wurzel des Anfangs des Wortes ! "Anal" ! Als Bestätigung können wir und Sie Herr Nikos den Kotsias zu Rate ziehen ! Weil die Opportunisten, wie N.K. wiesen sehr gut und haben großen Sachverständnis über Anal (Latinum) !

    Und nebenbei wollen wir eine rhetorische frage stellen, wußte Sie, meine Herren, das Herr J.C.J. als Ministerpräsident, vor lange lange Jahren, mehrere Gesetze gemacht hat, wobei große Internationale Monopolen/Firmen keine Steuern zahlen müssen bei den Länder wo sie agieren, wenn die einen Haupt Firmen Sitz in Luxemburg haben ? Wir sind sicher sowohl auch Alexis und der Darwinistische Opportunist Kotsias wiesen es ... nicht ! Hiermit setze wir die beide (Ale. Ko.) in Kenntnisstand !

    Paar Beispiele ? Soll bitte der Deutschsprechende Darwinistische Opportunist, der Außenminister, denn Busenfreund des alten faulen Sackes, über Deutschland mehrere firmen sagen ! Aber dass die Darwinistische Opportunisten niemals die Wahrheit sagen, führen wir paar firmen die in Deutschland per Gesetz fast keine Steuern zahlen ! a) EON, b) Starbucks Coffee Restaurant, die Anderen wird Ihnen der Deutschsprechende Darwinistische Opportunist sagen, der Herr Außenminister von Hellas, der Ehrenwerter Herr (graue) Eminenz Nik. der Kotsias !

    Übrigens, vor fast eine Woche, muß Starbucks in Deutschland, per Gerichtsbeschluß, die erste Rate als Strafe von 30 (Dreißig) Mil. Euro an Steurn zurückzahlen ! Bitte sagen Sie es weiter an das Hellenische Volk, weil die Herrschenden Vasalen in Hellas machen es nicht publik, aus verständliche gründe !


    Resume:

    Warum muß das Hellenische Volk Steurn zahlen wenn die Monopolen per Junger Gesetze in der EU nichts zahlen bzw zahlen paar Taler an Luxemburg ? Fragen Sie den Alexis den Freund von Juncker !

    Warum muß das Hellenische Volk alles erleiden ? Damit Juncker und Konsorten in ruhe Onanieren ?

    Warum schweigt die ganze Opposition ? Und Sie schweigt beharrlich seit Jahren !


    Das Hellenische Volk und Nation ist zu niemanden etwas verpflichtet ! (Alexis und Nikos sind aber Juncker und Konsorten verpflichtet !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή