Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Καλώς ήρθατε στο Νέο Νταχάου!



Ακόμα μια «έντιμη διαπραγμάτευση» για την κυβέρνηση της «δεύτερης φοράς», αυτή τη φορά σε σχέση με το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα. Η Γερμανία αξίωσε ορθά-κοφτά να γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης για 50.000, τουλάχιστον, μετανάστες και πρόσφυγες, σαν μια κωμόπολη, για να καταλάβουμε την τάξη μεγέθους. Εκεί θα φυλακίζονται άνθρωποι που για κανέναν λόγο δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα.
Μάλιστα οι καλοκουρδισμένοι Γερμανοί που σκέφτονται ακόμα και τις λεπτομέρειες, έδωσαν το ελεύθερο στην κυβέρνηση Τσίπρα να διαλέξει πως θα το ονομάσει ανάμεσα σε δύο επιλογές «Νέο Νταχάου» και «Νέο Άουσβιτς». 

Σύμφωνα με το συριζαίικο Έπος, η πλευρά Τσίπρα σήκωσε κεφάλι, διαφώνησε, και αποφάσισε να διαπραγματευτεί έντιμα. Και ιδού τα αποτελέσματα: 100.000 μετανάστες θα φυλακιστούν στα Βαλκάνια, από τους οποίους οι 50.000 στην Ελλάδα. Δεν είναι υπέροχοι;
Αναλυτικά, το φοβερό αγόρι δεσμεύτηκε να φυλακιστούν στα υφιστάμενα Νταχάου 30.000 χιλιάδες ενώ –ΘΕΕ και ΚΥΡΙΕ- άλλοι 20.000 να εγκατασταθούν με… επιδότηση ενοικίου!!! Το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Δώσε μας λεφτά, κυρά Ευρώπη και θα φυλακίσουμε όσους θέλετε. Θα τους φυλακίσουμε όλους! Η ηπειρωτική Ελλάδα θα γίνει πρότυπη φυλακή, ο Όλυμπος θα γίνει το καταφύγιο των νέων θεών της παγκόσμιας εξουσίας, θα σας φτιάξουμε και Νταβός, θα σας φτιάξουμε και Σιβηρία. Τί αριστεροί είμαστε στο κάτω-κάτω;»

Δημοσιεύθηκε από Αναρχία και Ζωή

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2015/10/blog-post_771.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου